Νέα Σελίδα

Η Σελίδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και μπορεί ο κάθε ένας να την χρησιμοποιήση για δικό του σκοπό, για διασκέδαση, δασκάλους μαθητές, φίλους και άλλα.
Εάν θέλετε να δείτε ταινίες και σειρές θα υπάρχουν κάποιες διαθέσιμες αλά η περισσότερες θα είναι κατόπιν συνεννόησης.
Μην διστάσετε να μιλήσετε μαζί μου για κάθε απορία σας στο CHAT δεν δαγκώνω :) στο CHAT δεν χρειάζεται εγγραφή

Υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που αναφέρω παρακάτω.

 

Το hellenicloud.com είναι δωρεάν

Διαθέτη:

Ανέβασμα κατέβασμα αρχείων
Μοίρασμα αρχείων με άλλους χρήστες
Βίντεο κλήσεις
Επιλογή να κατεβάζετε από το YouTube το Thepiratebay το Bisearch η από όπια σελίδα επιθυμείτε, ζητήστε την βοήθεια μας εδώ
Ημερολόγιο
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
Χάρτες
Μουσική και ράδιο, (θα πρέπει μόνοι σας να τα προσθέσετε) ζητήστε την βοήθεια μας εδώ 

Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω

Το hellenicloud.com σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Πού είναι οι φωτογραφίες και τα έγγραφά σας; Το hellenicloud.com εκτελείται στον διακομιστή, προστατεύοντας τα δεδομένα σας και σας δίνει πρόσβαση από τον επιτραπέζιο υπολογιστή ή τις κινητές συσκευές σας. Μέσω του hellenicloud.com μπορείτε επίσης να συγχρονίζετε και μοιράζεστε τα υπάρχοντα δεδομένα σας σε αυτήν τη μονάδα από το σχολείο, ένα Dropbox ή ένα NAS που έχετε στο σπίτι.

Ξεκινήστε τη μέρα σας ενημερωμένοι

Το hellenicloud.com Dashboard είναι το σημείο εκκίνησης της ημέρας σας, δίνοντάς σας μια επισκόπηση των επερχόμενων ραντεβού, των επειγόντων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των μηνυμάτων συνομιλίας, των εισερχόμενων εισιτηρίων, των τελευταίων tweets και πολλά άλλα! Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν την κατάστασή τους, ώστε οι άλλοι να γνωρίζουν τι κάνουν..

Μοιραστείτε με άλλους με τους δικούς σας όρους.

Η εύκολη διεπαφή ιστού σάς επιτρέπει να μοιράζεστε αρχεία με άλλους χρήστες στον διακομιστή σας, να δημιουργείτε και να στέλνετε δημόσιους συνδέσμους που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, να επιτρέπετε σε άλλους να ανεβάζουν αρχεία στο cloud σας και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό σας και στην επιφάνεια εργασίας σας όταν ένας χρήστης σε άλλο διακομιστή cloud κάνει κοινή χρήση αρχεία απευθείας μαζί σας. Και μπορείτε να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα από επιτραπέζιους υπολογιστές ή κινητά.

Σχεδιασμένο για τον άνθρωπο

Μια αποτελεσματική, εύκολη στη χρήση διεπαφή είναι ένα από τα κύρια πράγματα που ξεχωρίζει το hellenicloud.com από τον ανταγωνισμό. Ο σχεδιασμός είναι κάτι περισσότερο από το να είσαι όμορφος. Ο στόχος είναι να επιτραπεί στους χρήστες να εκτελέσουν τη δουλειά τους με τον μικρότερο δυνατό κόπο, καθιστώντας προφανές τον τρόπο εκτέλεσης εργασιών και μειώνοντας τον αριθμό των βημάτων που απαιτούνται για να γίνει αυτό.

Ο καλός σχεδιασμός φαίνεται σε ολόκληρο το περιβάλλον εργασίας χρήστη και κάθε έκδοση κάνει βήματα προς τα εμπρός.


Εφαρμογές για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές

Οι δωρεάν εφαρμογές Nextcloud για συστήματα Android, iOS και επιτραπέζιων υπολογιστών σάς επιτρέπουν να συγχρονίζετε και να μοιράζεστε αρχεία, με απόλυτα ασφαλή τρόπο μέσω μιας κρυπτογραφημένης σύνδεσης. Οι εφαρμογές για κινητά διαθέτουν αυτόματη μεταφόρτωση εικόνων και βίντεο που τραβάτε και μπορούν να συγχρονίσουν επιλεγμένα αρχεία και φακέλους. Οι εφαρμογές μπορούν να χειρίζονται πολλούς λογαριασμούς, να δείχνουν όλη τη δραστηριότητα που συμβαίνει στον λογαριασμό σας και να σας ειδοποιούν για νέα συμβάντα, όπως η διαθεσιμότητα νέων κοινών χρήσεων.

Ημερολόγιο, Επαφές και αλληλογραφία

Οι εφαρμογές hellenicloud.com Calendar και Contacts σάς επιτρέπουν να αποθηκεύετε, να συγχρονίζετε και να μοιράζεστε τα σχέδια και τις επαφές σας. Μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση με χρήστες ή ομάδες στο διακομιστή σας ή να συγχρονίσετε το ημερολόγιο ή τις επαφές με τις συσκευές σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά όπου κι αν βρίσκεστε. Το hellenicloud.com Mail σας δίνει ένα εύκολο στη χρήση αλλά ισχυρό πρόγραμμα - αλληλογραφίας, ενσωματωμένο απευθείας στο hellenicloud.com, το οποίο μπορεί να μιλήσει με τον υπάρχοντα διακομιστή αλληλογραφίας IMAP ή POP.

Ασφαλείς κλήσεις ήχου και βίντεο

Λειτουργήστε τη δική σας ασφαλή και ιδιωτική υπηρεσία επικοινωνίας ήχου/βίντεο! Μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω ενός προγράμματος περιήγησης, να προσκαλέσετε οικογένεια ή φίλους και να συνεργαστείτε σε μια ομάδα μέσω ασφαλούς κρυπτογραφημένης επικοινωνίας ήχου και βίντεο. Το WebRTC, peer to peer κανάλι επικοινωνίας δεν μπορεί να υποκλαπεί ακόμη και από τον διαχειριστή του διακομιστή. Η εφαρμογή ομιλίας υποστηρίζει επίσης συνομιλία και συνοδεύεται από εφαρμογές για κινητά για Android και iOS, ώστε να μπορείτε να καλείτε άλλους από το κινητό σας τηλέφωνο!

Προσιτότητα

Για να διασφαλιστεί ότι το hellenicloud.com είναι προσβάσιμο σε χρήστες με προβλήματα όρασης, το hellenicloud.com διαθέτει εκτεταμένη προσβασιμότητα πληκτρολογίου και υποστήριξη ανάγνωσης οθόνης.

Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στο hellenicloud.com πληρούν το πρότυπο WCAG 2.0 AA για αντίθεση και δημιουργήσαμε θέματα για χρήστες που χρειάζονται ακόμη υψηλότερη υποστήριξη. Το θέμα μας με υψηλή αντίθεση στοχεύει στη συμμόρφωση με το WCAG 2.0 AAA, ενώ μια επιλογή γραμματοσειράς φιλική προς τη δυσλεξία βοηθά τα άτομα με αναγνωστική αναπηρία. Διατίθεται επίσης ένα σκοτεινό θέμα.

Φτιάξτε τη δική σας ιστοσελίδα!

Με το PicoCMS μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε ιστότοπους με διεύθυνση όπως: https://www.hellenicloud.com/sites/my_site/ Μπορείτε να επεξεργαστείτε τον ιστότοπο ως αρχεία εύκολου κειμένου (στυλ Markdown) στο hellenicloud.com.

Μπορείτε να κάνετε τις σελίδες ορατές για όλους ή μόνο για χρήστες ή ομάδες. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα αρχεία από τα οποία αποτελείται ο ιστότοπος, ώστε να μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους.

Προβολή και επεξεργασία εγγράφων με το Collabora

Το Collabora Online είναι μια ισχυρή διαδικτυακή σουίτα γραφείου που βασίζεται στο LibreOffice με συλλογική επεξεργασία που λειτουργεί σε όλα τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης.

Το Collabora Online υποστηρίζει την επεξεργασία των εγγράφων σας σε πραγματικό χρόνο με πολλούς άλλους επεξεργαστές, επιδεικνύοντας υψηλή πιστότητα, απόδοση WYSIWYG και διατήρηση της διάταξης και της μορφοποίησης των εγγράφων σας.

Το Collabora Online υποστηρίζει δεκάδες μορφές εγγράφων, όπως DOC, DOCX, PPT, PPTX, XLS, XLSX + ODF, Import/View Visio, Publisher και πολλά άλλα...


Αυτό-φιλοξενία;

Επειδή τα δεδομένα σας είναι παντού Αυτήν τη στιγμή, σχεδόν ΟΛΑ τα δεδομένα που υπάρχουν για εσάς αποθηκεύονται σε μισή ντουζίνα εταιρείες, με ονόματα που αλλάζουν ανά χώρα (Facebook, wechat, Vk, Google, Weibo, Tencent, Microsoft). Ξέρουν πού ζεις, τι ψάχνεις, με ποιον μιλάς, τι αγοράζεις, τι τρως και --μάλλον-- τι σκέφτεσαι.

 

Ίσως σας ενδιαφέρει απλώς το απόρρητο

Ακόμα κι αν δεν γίνει κατάχρηση των δεδομένων σας -- υπόσχονται ότι δεν θα το κάνουν, σωστά; -- Δεν είναι υπόθεση κανενός αυτό που κάνετε; Πιστεύουμε ότι η ιδιωτικότητα είναι δικαίωμα, θεμέλιο για τη δημοκρατία. Και μας αρέσει να σας βοηθάμε να το επαναφέρετε. Και η λειτουργία του δικού σας, ιδιωτικού διακομιστή Nextcloud είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε!

Για όπια απορία ζητήστε την βοήθεια μας εδώ