Αστυνομία για την ελευθερία, κατά της υγειονομικής δικτατορίας και της απώλειας της ελευθερίας

20 Προβολές
Published

Η Sonia Vescovacci, ιδρύτρια της συλλογικότητας "Αστυνομία για την Ελευθερία", με μεγάλο θάρρος και υπό τον όρκο της ως μέλος της Εθνικής Αστυνομίας, να υπηρετεί και να προστατεύει τους ανθρώπους ... καταγγέλλει ότι κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης από τον Covid, εμφανίστηκαν πάρα πολλά ψέματα, χειραγωγήσεις και ασυνέπειες ... και μια ανησυχητική μείωση της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Όλα όσα συμβαίνουν με αυτήν την ψεύτικη πανδημία και τα παράλογα και καταχρηστικά μέτρα για την υγεία χωρίς επιστημονική βάση, μας οδηγούν σε μια πολύ σοβαρή δικτατορία όχι μόνο της υγείας, αλλά και της οικονομίας, της τεχνολογίας και της κοινωνίας.

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιος επωφελείται για όλα αυτά;

Ακατάλληλα τεστ PCR που μπορούν να καταστρέψουν την κοινωνική μας ασφάλεια, δωροδοκίες και αμφίβολη χρηματοδότηση που προσφέρονται σε κυβερνήσεις με αντάλλαγμα αποκλεισμούς και τοξικά εμβόλια ... μας καλεί να ερευνήσουμε και να ενημερωθούμε και να αναρωτηθούμε για αυτά και πολλά σημεία ...

Το καθήκον μας είναι να ΕΡΕΥΝΑΜΕ, δεν μπορούμε να διευθετήσουμε την αφήγηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η οποία προκαλεί μόνο φόβο και αυτή των ανίκανων ή συνένοχων κυβερνήσεων. Και έτσι επειγόντως αποκαταστήστε το κράτος δικαίου, το κοινό καλό, τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία, και θέσετε τους ένοχους εκτός παιχνιδιού. Όλοι μαζί, το καθήκον μας είναι να πάρουμε θέση και να δράσουμε για μια καλύτερη κοινωνία, χωρίς συγκρούσεις ή συμφέροντα όπου να θριαμβεύσει το κοινό καλό.

Κατηγορίες
News & Politics
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει