Δωρητές Οργάνων

163 Προβολές
Published
Και να το τελευταίο βίντεο του καναλιού! Έτσι ολοκληρώνεται η προσπάθεια να ανεβάσω όσο περισσότερα βίντεο Disney μπορώ! Ευχαριστώ όλους σας για τα σχόλια, τις παρατηρήσεις σας και την υποστήριξη σας! Φυσικά τίποτα δεν τελειώνει! Θα ανέβουν κι άλλα βιντεάκια-έκπληξη στο κανάλι!

Ο Μίκυ, ο Ντόναλντ και ο Γκούφυ, έπιασαν δουλειά σαν δωρητές μουσικών οργάνων! Και η νέα τους δουλειά αποδεικνύεται πολύ επικίνδυνη! Γιατί όλοι θέλουν ένα όργανο! Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι! Αν και μερικοί μάλλον παρεξηγούν τις λέξεις...

*ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ!*
Δεν τελειώνουμε όμως εδώ! Από σήμερα μπορείτε να μου στείλετε προσωπικά μηνύματα με τα 25 αγαπημένα σας καρτούν! Συγκεκριμένα μέσα στα 25 θα έχετε ξεχωρίσει 10 τα οποία τα θεωρείτε ανώτερα όλων! Έτσι, τα 10 αγαπημένα σας θα λάβουν μια βαθμολογία 2 βαθμών ενώ όλα τα υπόλοιπα 1 βαθμό. Στο τέλος, θα βγάλουμε όλοι μαζί τα 25 καλύτερα καρτούν της Mouseworks που υπάρχουν! Από τις 31 Αυγούστου 2012 θα μεταφορτώνονται βίντεο που ανήκουν στα 25 καλύτερα, ξεκινώντας αντίστροφα από το νούμερο 25 μέχρι να φτάσουμε στο 1! Και προκειμένου να έχουμε την καλύτερη δυνατή λίστα, παρακαλείσθε να ψηφίσετε όλοι! Περιμένω μηνύματα σας!

I own nothing! Everything belongs to The Walt Disney Company!
Κατηγορίες
Animation
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει