Προτεινόμενα

Ένας Κλέφτης Με Φιλότιμο (1968)

731 Προβολές
Published

Ειδοποίηση:

Το Παρών Περιεχώμενο Δεν Έχει Σκοπό Την Παραβίαση Τών Πνευματικών Δικαιωμάτων, Δεν Έχω Κανένα Κέρδος Από Αυτό, Τα Πνευματικά Δικαιώματα Ανήκουν Στους Δημιουργούς Του Έργου Και Μόνο, Το Συγκεκριμμένο Έργο Που Αναρτήθηκε Έχει Σκοπούς Μόνο Διασκέδασης Του Συνόλου Μάς, Και Τίποτα Παραπάνω.

Τίτλος: Ένας Κλέφτης Με Φιλότιμο,
Έτος: 1968,
Χρώμα: Ασπρόμαυρο-(Α/Μ),
Διάρκεια: 71 Λεπτά,
Μουσική: Χρήστος Μουραμπάς,
Τραγούδι: Ζωή Φυτούση,
Σκηνογραφία: Ανέστης Βλάχος,
Σενάριο: Δημήτρης Γαλάτης,
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Γαλάτης,
Παραγωγή: Δημήτρης Γαλάτης.

Υπόθεση:

Ένας Ανθρωπάκος Ο Θανάσης Είναι Ένας Καλός Αλλά Και Φτωχός Οικογενειάρχης Που Ζεί Με Την Αδελφή Του, Και Την Κόρη Του, Την Οποία Και Μεγαλώνει Με Αυστηρό Τρόπο. Λόγω Έλειψης Εργασίας Όμως Ο Θανάσης, Είναι Αναγκασμένος Να Δουλεύει Με Έναν Άνθρωπο Του Υποκόσμου, Χωρίς Να Το Γνωρίζουν Οι Γύρω Του, Ενώ Παράλληλα Ανησυχεί Και Για Το Μέλλον Της Κόρης Του, Που Είναι Ερωτευμένη, Με Έναν Πλούσιο Άντρα.

Ηθοποιοί:

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Κώστας Κακκαβάς, Ανέστης Βλάχος, Ζωή Φυτούση, Εύα Φρυδάκη, Γιάννης Ζαννίνο, Άννα Ιασωνίδου, Βαγγέλης Καζάν, Αλίκη Ζωγράφου, Ράλλης Αγγελίδης, Χρήστος Πατρινός, Δημήτρης Σταγιάς, Σταμάτης Γκίκας, Δημήτρης Παπαγιάννης, Ανδρέας Νομικός, Απόστολος Μακρής, Γεράσιμος Μαλιώρης, Μάγδα Τσαγγάνη, Φωφώ Φρυδάκη, Λουκάς Μυλωνάς, Μάνθος Κιούσης.

Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει