Οι τρεις χάριτες: Τρία χρόνια τρεις χάριτες (S03E015)

63 Προβολές
Published
Η Ρένα Καπιτσαλά παρουσιάζει μια ανασκόπηση της σειράς μετά την συμπλήρωση 76 επεισοδίων. Σκηνές από τα παρασκήνια καθώς και σκηνές από επεισόδια. Οι συντελεστές της σειράς μιλούν για τη σειρά και για τις εμπειρίες τους κατά την διάρκεια τριών χρόνων. Η Νένα Μεντή δηλώνει πως ήταν η τελευταία \"χάρις\", αφού ο ρόλος της \"Μαρίας Χαρίτου\" είχε πρώτα προταθεί σε άλλη ηθοποιό.
Στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Χαρίτου όπου κατοικεί η ανύπαντρη μικρότερη κόρη της οικογένειας Ειρήνη (Μίνα Αδαμάκη) καταφθάνει \"προσωρινά\" η μεγαλύτερη και χήρα αδερφή της Όλγα (Άννα Παναγιωτοπούλου), μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου σπιτιού που χτίζει. Παράλληλα, η μεσαία κόρη Μαρία (Νένα Μεντή) πιάνει τον συζυγό της Γιάννη επ\' αυτοφόρω με την καλύτερή της φίλη Νάντια και αποφασίζει να μετακομίσει με τις αδερφές της στο πατρικό σπίτι. Συχνοί επισκέπτες των τριων αδερφών Χαρίτου είναι η αδερφή του πατέρα τους και θεία τους Μπεμπέκα (Άννα Κυριακού), καθώς και ο αδερφός τους ο Ανδρέας (Μιχάλης Ρέππας). Επισκέψεις κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και η κόρη της Όλγας, Τέτη (Άννα Κουρή), η οποία σπουδάζει στο Λονδίνο (πρώτη εμφάνιση στο 4ο επεισόδιο).
Εταιρία παραγωγής: Studio ATA
Σκηνοθεσία: Θεόδωρος Πολυχρονιάδης , Στέλιος Ράλλης
Σενάριο: Θανάσης Παπαθανασίου , Μιχάλης Ρέππας
Μουσική σύνθεση: Αντώνης Πλέσσας
Φωτογραφία: Τάσος Ζαφειρόπουλος
Σκηνικά: Ντίνος Πετράτος , Μάρα Μαρτίνη
Ηθοποιοί: Άννα Παναγιωτοπούλου (Όλγα Χαρίτου-Παπαχαρίτου) , Μίνα Αδαμάκη (Ειρήνη Χαρίτου) , Νένα Μεντή (Μαρία Χαρίτου) , Άννα Κυριακού (θεία Μπεμπέκα) , Μιχάλης Ρέππας (Ανδρέας Χαρίτος), Ζωζώ Σαπουντζάκη (Ζωζώ Μπακατσέλου) , Ισμήνη Καλέση (Ρίκα) , Κώστας Θεοδόσης (Μπουλμέτης, προϊστάμενος Ειρήνης) , Γιάννης Νάπας (Μπακατσέλος, άντρας Ζωζώς)
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει