170 Προβολές
Published
Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις 21:00, η εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά και ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξένησαν ένα αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου, έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές.

Η Πέγκυ Ζήνα, ο Τάκης Μουσαφίρης, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Θέμης Αδαμαντίδης , οι γιοι του, Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου, ο Κώστας Καραφώτης και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναλαμβάνουν το μουσικό μέρος του αφιερώματος και ερμηνεύουν τραγούδια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη φωνή του αξέχαστου Στράτου Διονυσίου.

Διασκεδάζουν και χορεύουν με τα αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια του σπουδαίου ερμηνευτή οι: Γιώργος Λιάνης, Αντώνης Αντωνιάδης, Τότης Φυλακούρης, Βάσια Τριφύλλη, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Ευαγγελία Αραβανή, Παύλος Παπαδημητρίου, Γιώργος Καραμέρος, Μάρα Δαρμουσλή, Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, Στέλλα Γιαμπουρά και Τραϊάνα Ανανία.
stin ygeia mas re paidia,spyros papadopoulos,6/2/2016,stratos dionysiou,stelios dionysiou,alexandros bourdoumis,mpourdoumis,zeimpekiko,pegy zina,kwstas karafotis,evangelia aravani
Κατηγορίες
Entertainment
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει