Ο Άγιος (s05e16) The fast Women

148 Προβολές
Published
Υπόθεση επεισοδίου
Στους αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων στο Brands Hatch, ο Άγιος συναντά την Cynthia Quillen και την Teresa Montesino, 2 οδηγούς αγώνων που είναι θανάσιμοι αντίπαλοι. Ενώ ο Simon δοκιμάζει το αυτοκίνητο της Cynthia, ανακαλύπτει ότι έχει σαμποταριστεί. Παρακολουθεί επίσης έναν δολοφόνο ο οποίος προσπαθεί να δολοφονήσει τη Cynthia με ένα πυροβόλο όπλο υψηλής ισχύος, αλλά ο δολοφόνος δολοφονήθηκε πριν μπορέσει να πει στον Templar ποιος θέλει τη Cynthia νεκρή.
Director: Leslie Norman
Writers: Leslie Charteris (by), Leigh Vance (screenplay by)
Stars: Roger Moore, Jan Holden, John Carson

Ο Άγιος είναι ένας σύγχρονος Ρομπέν των Δασών του είδους. Κλέβει από τους πλούσιους εγκληματίες (γκάνγκστερ και τα παρόμοια) και διατηρεί τα λάφυρα για τον εαυτό του. Και συνήθως καταφέρνει να βάλει τους πλούσιους εγκληματίες πίσω από τα κάγκελα αφού έχει κλέψει τα αγαθά τους. Φυσικά, ο αρχιεπιθεωρητής Claude Eustace Teal τον θεωρεί κοινό κλέφτη, ανεξάρτητα από το ποιος κλέβει κι από ποιόν, έτσι ώστε ο Άγιος πρέπει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον πεισματικά επίμονο Επιθεωρητή Teal.
Το πνεύμα, η γοητεία και οι καλοί του τρόποι, κάνουν αυτό το έργο αρκετά εύκολο. Η σειρά εξιστορεί διάφορα κατορθώματά του.
Κατηγορίες
Eng Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει