Τζένη Βάνου - Μίμης Πλέσσας - Τις νύχτες μου μετρώ

264 Προβολές
Published
Από το 1963 ένα κινηματογραφικό τραγούδι με την Ευγενία Βραχνού!!!Σε μουσική του Πλεσσα και στίχους του Κινδύνη η Τζένη Βάνου με την φωνάρα της από το "Ένα κορίτσι για δυο".Το κορίτσι φυσικά ήταν η Ζωή Λάσκαρη και οι δυο ο Βουτσάς και ο Αλεξανδρακης...Στην ταινία αυτή εμφανίζεται πρώτη φορά η φωνή της Καίτης Χωματα, φωνή μόνο, με τα χείλια της Λάσκαρη να τραγουδά μια σαχλή μποσανόβα αλλά και το παραπάνω τραγούδι σε πρώτη εκτέλεση(Η Χωματά στην ταινία,η Βάνου στη δισκογραφία των 45 στροφών για να πουληθει και κανα δισκάκι αφού την Καιτούλα τότε δεν την ήξερε κανείς και το νεο κυμα των Σπανου-Πατσιφά-Παπαστεφανου-Κοντογιώργου-Λύρα έκανε τα πρώτα του δειλα βήματα)...

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ TO ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ TO ΚΕΡΔΟΣ. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ TO ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΤΩΝ ΒΙΝΥΛΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ.

Copyright Disclaimer under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. I do not own the rights of the music. All audio and visual parts are the sole property of their respective owners.
This video is purely for entertainment and recreational purposes. No Copyright infringement intended! All rights go to its rightful owners.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει