Εργαζόμενη γυναίκα: Στέλεχος πολυεθνικής (S01E08Ε09) Ελένη Ράντου

159 Προβολές
Published
Η Άντα Παναγιωτοπούλου είναι διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας. Ο μισθός της είναι πάνω από τέσσερις χιλιάδες ευρώ, αλλά στη ζωή της είναι μόνη με περιστασιακές σχέσεις, που κι αυτές εξαντλούνται σύντομα. Οι άντρες τη φοβούνται λόγω της θέσης της. Δεν έχει χρόνο να αφιερωθεί σε έναν άντρα. Το θέμα είναι ότι η Άντα θα τα έδινε όλα για μια σχέση. Όταν τελικά γνωρίζει αυτόν τον άντρα, τον Πέτρο Παπαϊωάννου, μάνατζερ στην ίδια εταιρεία, προκύπτει το πρόβλημα. Γιατί η εταιρεία τους δεν επιτρέπει ερωτικές σχέσεις μεταξύ των υπαλλήλων. Η Άντα μπαίνει σ\' αυτή τη σχέση με ρίσκο τη δουλειά της και ζει τον έρωτα της ζωής της με τον Πέτρο. Κρύβονται παντού, και εντός και εκτός της εταιρείας. Ώσπου κάποια στιγμή τους βλέπει η Μαργαρίτα, η γραμματέας του Γενικού.
Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός
Σενάριο: Σάρα Γανωτή , Νίκος Σταυρακούδης
Ηθοποιοί: Ελένη Ράντου (Άντα Παναγιωτοπούλου) , Φάνης Μουρατίδης , Χρύσα Ρώπα , Νίκος Σιδέρης , Καλλιρρόη Μυριαγκού , Ιωσήφ Ιωσηφίδης , Αλέξανδρος Παρίσης , Φανή Παναγιωτίδου , Ηλέκτρα Ελληνικιώτη

Κάντε εγγραφή και στα άλλα κανάλια μου, mak mar 9 Ξένες ταινίες και σειρές, mak mar 9 combat and other, τα παλιά mak mar 8, δε μπορώ να τα διαχειριστώ πλέον, λόγω κατάργησης του λογαριασμού.
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει