Τα ναυάγια της λεωφόρου (1957) Joan Collins, Jayne Mansfield, Dan Dailey

8 Προβολές
Published
Η Τζόαν Κόλινς, η Τζέην Μάνσφιλντ και ο Νταν Ντέλυ πρωταγωνιστούν σε αυτό το συναρπαστικό δράμα βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζον Στάινμπεκ.
Τρεις ξένοι - μια στριπτιζέζ ( Μάνσφιλντ), μια αλκοολική σύζυγος ( Κόλινς) και ένας περιοδεύων πωλητής (Ντέλυ) - ξεκινούν ένα ταξίδι που αλλάζει τη ζωή τους σε μια μοιραία βόλτα με λεωφορείο. Καθώς ο δρόμος παρουσιάζει προκλήσεις, κάθε ήρωας αντιμετωπίζει τις δικές του αδυναμίες, χωρίς να γνωρίζει τι θα ακολουθήσει η ζωή.
Όπως πολλές ιστορίες του Στάινμπεκ, και αυτό είναι κάτι περισσότερο ένα στιγμιότυπο μιας εποχής και τόπου σε αντίθεση με ένα άκαμπτο είδος ταινίας αρχής-μέσης και τέλους. Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια ματιά στη ζωή μιας σειράς ηρώων με πολλές από τις αντίστοιχες μελλοντικές τους ζωές ανοιχτές για ερμηνεία.
Έχουμε, λοιπόν, τον περιοδεύοντα πωλητή, την μέθυση ιδιοκτήτρια εστιατορίου, την έφηβη που ονειρεύεται να γίνει το αστέρι του Χόλιγουντ, τον τραχύ οδηγό του λεωφορείου, την αμήχανη στριπτιζέζ, την καταπιεσμένη έφηβη ... και η λίστα συνεχίζεται. Βασικά, μια διατομή της κοινωνίας ταξιδεύει με λεωφορείο του οποίου το ταξίδι γίνεται τόσο απρόβλεπτο και επικίνδυνο όσο και αυτό της ζωής των περισσότερων επιβατών.
Director: Victor Vicas
Writers: Ivan Moffat, John Steinbeck (novel)
Stars: Joan Collins, Jayne Mansfield, Dan Dailey
Κατηγορίες
Eng Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει