Προτεινόμενα

Αναζητώντας Την Ευτυχία (1972)

452 Προβολές
Published

Ελληνικές ταινίες εδώ >>>    https://www.krotalo.com/

Ειδοποίηση:
Το Παρών Περιεχώμενο Δεν Έχει Σκοπό Την Παραβίαση Τών Πνευματικών Δικαιωμάτων, Δεν Έχω Κανένα Κέρδος Από Αυτό, Τα Πνευματικά Δικαιώματα Ανήκουν Στους Δημιουργούς Του Έργου Και Μόνο, Το Συγκεκριμμένο Έργο Που Αναρτήθηκε Έχει Σκοπούς Μόνο Διασκέδασης Του Συνόλου Μάς, Και Τίποτα Παραπάνω.

Τίτλος: Αναζητώντας Την Ευτυχία - Κλεμμένος Έρωτας - Ο Τραγουδιστής Της Κύπρου Και Η Νεράϊδα,
Έτος: 1972,
Χρώμα: Ένγχρωμο,
Διάρκεια: 87 Λεπτά,
Τραγούδι: Μιχάλης Βιολάρης, Νίκος Δαδινόπουλος,
Μουσική Σύνθεση: Γιώργος Κοτσώνης,
Σενάριο: Πάνος Κοντέλης,
Σκηνοθεσία: Παύλος Παρασχάκης,
Είδος: Μεγάλου Μήκους, Δραματική, Μουσική,
Παραγωγή: Κύπρος Φίλμ - Διογένης Ηροδότου,

Υπόθεση:

Ένας Κύπριος Τραγουδιστής Που Δουλεύει Ώς Ξεναγός Και Φυσικά Ονειρεύεται Να Γίνει Μεγάλος Καλλιτέχνης, Ο Αλέξης, Είναι Ερωτευμένος Με Μια Κοπέλα, Ονόματι Μαρίνα, Φοβάται Όμως Να Της Το Εκμυστηρευθεί Επειδή Είναι Φτωχός. Ο Αδελφός Της Την Πιέζει Από Καιρό Να Παντρευτεί Έναν Πλούσιο Νέο Από Το Λονδίνο Κι' Εκείνη Υποκύπτει, Ενώ Ο Αλέξης Περιοδεύει Στο νησί Μ’ Ένα Γνωστό Συγκρότημα. Η Επιτυχημένη Περιοδεία Τον Οδηγεί Στην Αθήνα, Όπου Το όνειρό Του Γίνεται Πραγματικότητα Και Η Επιστροφή Στο Νησί Τον Φέρνει Κοντά Στη Μαρίνα, Την Οποία Στο Μεταξύ Έχει Εγκαταλείψει Ο Πλούσιος Αρραβωνιαστικός Της.

Ηθοποιοί:

Νίκος Δαδινόπουλος, Μιχάλης Βιολάρης, Δήμητρα Δημητριάδου, Γιώργος Κάππης, Γίωργος Βελέντζας, Ανδρέας Ποταμίτης, Όλγα Ποταμίτου, Έλλη Παναγιώτου, Άγγελος Γεωργιάδης, Μαρία Νικολαΐδου, Θέμης Αθηνοδώρου, Παναγής Νεόφυτος, Λώλος Γιωργαλέτος, Ανδρέας Τσικούρης, Περικλής Γιωργαλέτος, Παντελής Βαλαωρίτης.

Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει