ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΙΑ 1982

73 Προβολές
Published
Copyright Disclaimer/Αποποίηση: Το βίντεο δεν προορίζεται για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.Το περιεχόμενο δεν ανήκει σε εμένα και δεν έχω κέρδος από αυτό το βίντεο. Δεν είμαι κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου. Είναι καθαρά για Διασκέδαση.
Όλα τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά στους δικαιούχους καλλιτέχνες, τους παραγωγούς και τις εκδότριες εταιρίες.

Αποποιούμαι οποιαδήποτε μορφή ιδιοκτησίας και νόμιμη κατοχή πνευματικών δικαιωμάτων. Το περιεχόμενο του βίντεο δεν μου ανήκει και δεν αποσκοπώ σε κανένα όφελος από το ανέβασμα ή και προβολή του.

Τίτλος κινηματογραφικής ταινίας: Κομάντος και μανούλια a.k.a. Κομάντος με τα μανούλια

Έτος: 1982

Διάρκεια: 93'

Είδος: Κωμωδία

Σκηνοθεσία: Φίλιππος Φυλακτός

Σενάριο: Φίλιππος Φυλακτός

Φωτογραφία: Βασίλης Χριστομόγλου , Πέτρος Καραβίδογλου

Εταιρία παραγωγής: Σπέντζος Φιλμ

Ηθοποιοί: Νίκος Παπαναστασίου , Μάκης Δεμίρης , Κώστας Μποζώνης , Πάνος Χατζηκουτσέλης , Μάκης Ρευματάς (επιλοχίας) , Βίκυ Παππά (τραγούδι) , Μαρία Νίκα , Βαγγέλης Πρωτόπαππας , Γρηγόρης Βαφιάς , Κατερίνα Γιουλάκη , Μίμης Φωτόπουλος , Αντώνης Παπαδόπουλος (I) , Φάνης Κάσσιος , Κώστας Μακέδος , Νότης Πιτσιλός , Μαίρη Μίλλερ , Κώστας Ντάγκας , Δημήτρης Γκέκας , Γιάννα Κρέζου , Στέλλα Αβραμίδου , Βιβή Αλεξοπούλου , Μαρίνα ΤαβουλάρηΠλοκή: Ένας έφεδρος τριανταπεντάρης προσκαλείται στο στρατό για μετεκπαίδευση στα νέα όπλα. Είναι αρραβωνιασμένος, εδώ κι εννιά χρόνια, με μια Κρητικοπούλα, ο αδελφός της οποίας απειλεί ότι θα τον σκοτώσει, αν δεν ορίσει αμέσως την ημερομηνία του γάμου. Έτσι βλέπει τη στράτευσή του σαν σωτήρια λύση, κατατάσσεται όμως σε μονάδα αλεξιπτωτιστών κομάντος και υπομένει τα πάνδεινα κατά την εκπαίδευση. Στο στρατόπεδο κάνει παρέα με άλλους τρεις συνομήλικους που αναστατώνουν το σύμπαν. Όμως, η δύσκολη ζωή στο στρατόπεδο τον πείθει τελικά να παντρευτεί και να γίνει καλός οικογενειάρχης.

Trivia: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1981-1982 και έκοψε 89.371 εισιτήρια. Ήρθε στην 21η θέση σε 45 ταινίες.
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει