Προτεινόμενα

Ερωτικά παιχνίδια (1960) Λάμπρος Κωνσταντάρας,Γιάννης Γκιωνάκης, Μίρκα Καλατζοπούλου,Γιώργος Πάντζας

639 Προβολές
Published
Κάντε εγγραφή και στο άλλο μου κανάλι (mak mar 6A) για περισσότερες ταινίες και σειρές ( Ξένες και Ελληνικές)

Σκηνοθεσία : Γιώργος Θεοδοσιάδης
Σενάριο : Ναπολέων Ελευθερίου
Παραγωγή: ΦΑΡΟΣ ΦΙΛΜ
Ηθοποιοί : Λάμπρος Κωνσταντάρας (Μάνος) , Γιάννης Γκιωνάκης (Θανασάκης) , Μίρκα Καλατζοπούλου (Τζένη) , Γιώργος Πάντζας (Αλέκος) , Αλέκα Στρατηγού (Πιπίτσα) , Θανάσης Βέγγος (ξενοδόχος) , Νίκος Παπαναστασίου (Αντρέας) , Γιώργος Μπέλλος , Μιρέλλα Τσάρου, Όλγα Τουρνάκη , Τίτα Καλλιγεράκη , Μαρίνα Πεφάνη , Ζαννίνο, Πόπη Πόλλυ, Τρίο Τέμπο (τραγούδι).
Μουσική Σύνθεση: ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Σύνοψη της υπόθεσης: Ο ανοιχτόκαρδος και χαριτωμένος Μάνος (Λάμπρος Κωνσταντάρας) αντιμετωπίζει με ειρωνική συγκατάβαση τις παραξενιές της κόρης του Τζένης (Μίρκα Καλατζοπούλου), η οποία βρίσκει τα αγόρια της ηλικίας της ανώριμα και σαχλά. Η άλλη κόρη του, η Πιπίτσα, τσακώνεται συνέχεια με τον άντρα της Θανάση. Ο Μάνος καταφέρνει πάντα να τους τα συμβιβάζει. Τα προβλήματά του όμως επιδεινώνονται, όταν μπλέκει στα πόδια του ένας συνομήλικος της Τζένης, ο Αλέκος, που μεταμφιέζεται σε γοητευτικό σαραντάρη προκειμένου να τη συγκινήσει. Το κατορθώνει μεν, αλλά το πρόβλημα έγκειται στο ότι πρέπει να εξοβελίσει τον ψεύτικο εαυτό του και να την ξανακερδίσει ως εικοσιπεντάρης. Τελικά, θα γίνει κι αυτό κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής στην Αίγινα, χάρη στη βοήθεια του καλύτερου φίλου του.
Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1960-1961. Πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση της Μίρκας Καλατζοπούλου και του Νίκου Παπαναστασίου. Ο Ζαννίνο δεν αναγράφεται στους τίτλους.
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει