Επαγγελματίες της Υγείας Δικηγόροι και Δημοσιογράφοι Δίχως Λογοκρισία Σχετικά με την Αλήθεια της Παν

68 Προβολές
Published

Επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο, αγωνίζονται για να ανοίξουν τα μάτια μας και να εξηγήσουν την αλήθεια για το τι συμβαίνει γύρω από αυτήν την ψεύτικη υγειονομική κρίση που ζούμε. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι αναγνωρισμένοι επαγγελματίες στον τομέα τους, λογοκρίνονται στις επίσημες ειδήσεις και την τηλεόραση παγκοσμίως.

Έτσι, πολλοί γιατροί, δημοσιογράφοι, δικηγόροι, συγγραφείς κ.λπ. εκθέτουν δημόσια χωρίς λογοκρισία καταδικαστική κριτική σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι ιατρικές υπηρεσίες και οι κυβερνήσεις χειρίστηκαν με ενδιαφέρον τρόπο την φερόμενη πανδημία και το πειραματικό εμβόλιο, και πραγματικά προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τον πληθυσμό αφού γνωρίζουν ότι όλα τα μέσα ενημέρωσης είναι εναντίον εκείνων που πραγματοποιούν ένα έργο για να διαδώσουν την αλήθεια.

Αν θέλουμε να σώσουμε τις ζωές μας ως ανθρώπινα όντα, για το καλό του πολιτισμού μας, της οικογένειάς μας και να ανακτήσουμε τις δουλειές μας, δεν έχουμε άλλη επιλογή και είναι να ξυπνήσουμε με αυτό που κάνουν οι ισχυροί και να πούμε, αρκετά! Δε θέλουμε να συνεχίσουμε σαν ποντίκια του εργαστηρίου της υγειονομικής τυραννίας και ενός πειραματικού εμβολίου.

Ας γίνει γνωστό ότι μαζί είμαστε πολλοί και ισχυροί, και δεν πρόκειται να εξαπατηθούμε ή να παρασυρθούμε από τον φόβο που θέλουν να μας επιβάλουν και ότι δεν ανεχόμαστε πλέον τα καταχρηστικά μέτρα που έχουν πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ψεύτικης υγειονομικής κρίσης που δεν υπάρχει πλέον, και που το μόνο πράγμα που επιδιώκουν είναι να μας στερήσουν την ελευθερία και την αλήθεια, στο όνομα της ψευδούς ασφάλειας.

Κατηγορίες
News & Politics
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει