ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα παιδιά, αθώα θύματα των μέτρων covid

98 Προβολές
Published

ΕΠΕΙΓΟΝ! Προς όφελος όλων, κάντε την ευρύτερη διάδοση αυτών των βίντεο, με συγγενείς και γνωστούς, καθώς κινδυνεύουμε να υποβληθούμε σε ιατρική-κοινωνική τυραννία που επιδιώκει τον τερματισμό της ανθρωπότητας.

Ο εξαναγκασμός των παιδιών να φορούν μάσκα είναι έγκλημα, η ψυχική και σωματική υγεία περισσότερων από 332 εκατομμυρίων παιδιών που υπόκεινται σε πολιτικές εγκλεισμών και παράλογων μέτρων από τον Covid-19 είναι ένα έγκλημα με σοβαρές συνέπειες και αυτές οι πληροφορίες δεν εμφανίζονται στα επίσημα μέσα ενημέρωσης αφού λογοκρίνονται.

Περισσότερο από το ένα τρίτο των νέων έχουν «χάσει την ελπίδα» σχετικά με τις μελλοντικές τους προσδοκίες λόγω της πανδημίας του Covid-19, και γι 'αυτό αυξάνονται οι αυτοκτονίες των παιδιών.

Οι πολίτες πρέπει να αναλάβουμε το πεπρωμένο και το μέλλον μας, πείτε ΟΧΙ! αποφασιστικά και σταθερά, και υποχρεώστε το κράτος - χωρίς βία, αλλά με αποφασιστική δράση - να θέσει αμέσως τέλος σε αυτήν την τρέλα. Διαφορετικά, θα είμαστε συνένοχοι στη δολοφονία των ψυχών των παιδιών μας! Εάν συνεχίσουμε να συμμετέχουμε σε αυτό, δεν θα είμαστε πλέον ανθρώπινα όντα, αλλά απομακρυσμένες κατευθυνόμενες άψυχες μετανθρωπιστικές μηχανές. Και αυτό συμβαίνει ήδη τώρα, δεν είναι απλώς σχέδια για το εγγύς μέλλον!

Κατηγορίες
News & Politics
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει