Προτεινόμενα

Ο Δρόμος (2005)

416 Προβολές
Published
Τίτλος τηλεταινίας: Ο δρόμος (2005)
Έτος: 2005
Κανάλι: Mega
Τηλεοπτική πρεμιέρα: 20 Απριλίου 2005
Διάρκεια: 101′
Είδος: Κοινωνική
Εταιρία παραγωγής: TV Έψιλον
Παραγωγός: Νίνος Ελματζιόγλου , Χριστίνα Γκολέκα
Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος
Σενάριο: Βαγγέλης Νάσης
Μουσική σύνθεση: Αλέξανδρος Χρηστάρας , Μιχάλης Νιβολιανίτης
Φωτογραφία: Γιώργος Γιαννέλης

Ηθοποιοί: Ελένη Καστάνη (Ειρήνη), Δήμητρα Ματσούκα (Καίτη), Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Δημήτρης), Γιώργος Γιαννόπουλος, Μαρία Ζορμπά, Δημήτρης Τζουμάκης, Θανάσης Ζέρβας, Καίτη Γρηγοράτου, Τάσος Νούσιας, Βαγγέλης Νάσης, Χριστίνα Σαμπανίκου, Γιούλη Αγγελή, Νίκος Αλατζάς, Μανώλης Δεστούνης, Μάρα Μπαρόλα, Έφη Παπαθεοδώρου, Ντόρα Σιμοπούλου, Δημήτρης Σταμούλης, Μαίρη Χαλκιά, Σωτήρης Χατζηνικολάου, Στέλιος Κατρούλης

Περίληψη: Η Καίτη, υπάλληλος σε ένα μικρό κομμωτήριο και η Ειρήνη, ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος εσωρούχων, φίλες από μικρές, αποφασίζουν να φύγουν από το Διδυμότειχο για ένα ταξίδι στη Μύκονο. Η έξυπνη και δραστήρια Καίτη πείθει την καταπιεσμένη Ειρήνη να κάνουν αυτό το ταξίδι, που χρόνια ονειρεύονταν. Η Ειρήνη προφασίζεται μια έκθεση εσωρούχων στην Αθήνα και το ταξίδι για τη Μύκονο αρχίζει. Με το παλιό αυτοκίνητο της Καίτης ξεκινούν για τη Ραφήνα όπου τις περιμένει το φέρρυ για να τις οδηγήσει στη Μύκονο. Και για τις δύο γυναίκες είναι η πρώτη φορά που θα φύγουν από τον μικρόκοσμό τους.
Μέσα από κωμικές και δραματικές καταστάσεις, το ταξίδι τους θα τις φέρει αντιμέτωπες με τον κίνδυνο, το φόβο, αλλά και τη χαρά της ζωής. Στο δρόμο θα βγουν κρυμμένα μυστικά, όνειρα, φόβοι και το ταξίδι αυτό θα αλλάξει για πάντα τη ζωή τους. Στο τέλος, φτάνουν στο λιμάνι, όπου το φέρρυ περιμένει για να τις πάει στο νησί που τόσο ονειρεύονταν. Το αληθινό ταξίδι, όμως, για αυτές έχει γίνει.
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει