Μπλε Πλανήτης Επ.1 - Ένας Ωκεανός ~ Blue Planet II s01e01 HD (2017)

51 Προβολές
Published
Η νέα συναρπαστική μίνι σειρά ντοκυμαντέρ παραγωγής 2017 του BBC είναι μία πανδαισία εικόνων, χρωμάτων και μοναδικών λήψεων σε μέρη που δεν είχαμε δει ποτέ μέχρι τώρα. Με εξαιρετική φωτογραφία και σκηνοθεσία και φυσικά με τον αγαπημένο όλων Sir David Attenborough, στην αφήγηση.


Αποτελείται από επτά επεισόδια με σπάνια πλάνα και υλικό που δεν έχουμε ξαναδεί, από τον μυστικό κόσμο των ωκεανών. Οι τηλεθεατές θα έρθουν σε επαφή με ασυνήθιστα τοπία και συναρπαστικές ιστορίες από τον υδάτινο κόσμο. Σε διάστημα τεσσάρων ετών, η ομάδα του Blue Planet II πραγματοποίησε 125 αποστολές, σε 39 χώρες, παίρνοντας πλάνα από κάθε ωκεανό, και έχοντας περάσει πάνω από 6.000 ώρες στον βυθό, ώστε να μας φέρει πιο κοντά στις ζωές κάποιων από τα πιο ενδιαφέροντα θαλάσσια πλάσματα.

Το πρώτο επεισόδιο, με τίτλο «One Ocean», μας ταξιδεύει από την έντονη ζέστη των τροπικών στους παγωμένους πόλους του πλανήτη. Η ζωή έχει εξαπλωθεί σχεδόν σε κάθε σημείο των ωκεανών μας, αλλά υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί κόσμοι, και ο καθένας αντιμετωπίζει τις δικές του, μοναδικές προκλήσεις.
Κατηγορίες
Documentary
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει