Ο Πατέρας (1988) Αλέξης Μινωτής

197 Προβολές
Published
Σκηνοθεσία: Αλέξης Μινωτής , Τζώρτζης Αγαθονικιάδης
Συγγραφέας: August Strindberg
Σενάριο: Νίκος Γκάτσος (μετάφραση & διασκευή κειμένου)
Παραγωγός: Στέλιος Αντωνιάδης
Ηθοποιοί: Αλέξης Μινωτής , Νέλλη Αγγελίδου , Ιάκωβος Ψαρράς , Δημήτρης Ντάρλας , Γιώργος Παρτσαλάκης , Γιώργος Τσιτσόπουλος , Μαρία Μοσχολιού , Πένυ Παπουτσή.
Σχόλια/Πλοκή: Είναι χρόνια παντρεμένοι, η κόρη τους έχει μεγαλώσει, όμως τίποτε δεν μπορεί να τους φέρει κοντά τον έναν στον άλλο. Ζουν αλληλοσπαρασσόμενοι, προσπαθώντας ο καθένας από την πλευρά του να ρυθμίσει όπως εκείνος θέλει τη μοίρα του παιδιού τους. Όταν σ' έναν από τους καυγάδες τους εκείνη σπέρνει μέσα του την αμφιβολία για το κατά πόσον είναι πράγματι ο πατέρας της κόρης του, η κατάσταση αρχίζει να γίνεται ανεξέλεγκτη. Και δεν θα φτάσει μόνο αυτό αλλά θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο.
Θεατρική παράσταση στα πλαίσια της εκπομπής "Το θέατρο της Δευτέρας (1976)". Πρόκειται για την 2η θεατρική παράσταση, με τον ίδιο τίτλο, που προβάλλεται απ' την εκπομπή αυτή. Προβλήθηκε σε επανάληψη την 1 Οκτωβρίου 1990 & στις 7 Φεβρουαρίου 1994. Προβλήθηκε και πάλι από την εκπομπή "Το θέατρο στην ΕΡΤ" το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 και από την ίδια εκπομπή το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012.
Η παράσταση ανέβηκε στο "Εθνικό Θέατρο".
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει