Ο Άγιος (s02e12) The Well Meaning Mayor (Roger Moore) HD

21 Προβολές
Published
Υπόθεση επεισοδίου : Ο καλοπροαίρετος Δήμαρχος
Όταν ο George Hackett χάνει από τον καλά δικτυωμένο Sam Purdell στις εκλογές για το δήμαρχο της πόλης Seatondean, ο Hackett είναι πεπεισμένος ότι ο Purdell είναι διεφθαρμένος. Αναζητώντας αποδείξεις για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του, δολοφονείται. Ο φίλος του Σαμ, ο Simon Templar, θέτει τον Purdell σε δοκιμασία προσφέροντάς του να τον δωροδοκήσει και την οποία αρνείται νευριασμένα. Ο Templar είναι πλέον σίγουρος για την τιμιότητα του Purdell, αλλά χειραγωγείται από ένα άλλο κόμμα, το οποίο σχεδιάζει να εξουδετερώσει.
Director: Jeremy Summers
Writers: Leslie Charteris (by), Robert Banks Stewart (screenplay by) (as Robert Stewart)
Stars: Roger Moore, Leslie Sands, Mary Kenton

Ο Άγιος είναι ένας σύγχρονος Ρομπέν των Δασών του είδους. Κλέβει από τους πλούσιους εγκληματίες (γκάνγκστερ και τα παρόμοια) και διατηρεί τα λάφυρα για τον εαυτό του. Και συνήθως καταφέρνει να βάλει τους πλούσιους εγκληματίες πίσω από τα κάγκελα αφού έχει κλέψει τα αγαθά τους. Φυσικά, ο αρχιεπιθεωρητής Claude Eustace Teal τον θεωρεί κοινό κλέφτη, ανεξάρτητα από το ποιος κλέβει κι από ποιόν, έτσι ώστε ο Άγιος πρέπει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον πεισματικά επίμονο Επιθεωρητή Teal.
Το πνεύμα, η γοητεία και οι καλοί του τρόποι, κάνουν αυτό το έργο αρκετά εύκολο. Η σειρά εξιστορεί διάφορα κατορθώματά του.
Κατηγορίες
Eng Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει