Προτεινόμενα

ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ;

433 Προβολές
Published
Τι φοβάσαι Έλληνα; Σου πήραν τα πάντα, σε έκαναν δούλο τους πλέον, τώρα είσαι εξαρτώμενος απ\' αυτούς, σε εξαθλίωσαν, σε εξευτέλισαν. Τώρα πια μόνο ένας δρόμος υπάρχει, κι αυτός ο δρόμος θα βρεθεί μόνο μέσα απ\' την γνώση... ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ. Όσα βλέπεις να συμβαίνουν τώρα, έχουν συμβεί πολλές φορές κατα το ΜΕΓΑΛΟ παρελθόν που έχει η χώρα μας. Άρα το μόνο που χρειάζεται είναι να διαβάσουμε την Ιστορία μας, να μάθουμε ποιών απόγονοι είμαστε αλλά πολύ περισσότερο... ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΗΘΕΛΑΝ \'\'ΔΟΥΛΟΥΣ\'\' ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΘΕΟΥΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. Πρέπει να μάθουμε πως αντέδρασαν οι πρόγονοί μας, πως πολέμησαν αυτούς που εμείς ξανα βρίσκουμε τώρα μπροστά μας. Πρέπει να πράξουμε κι εμείς ανάλογα γιατί το χρωστάμε και σε αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για την ΕΛΛΑΔΑ, αλλά και στις επόμενες γενιές Ελλήνων που έρχονται.

Τα κείμενα είναι της πολύ καλής μου φίλης Ιππολύτης και την ευχαριστώ θερμά, όπως και για την συμμετοχή της στην δημιουργία του Βίντεο.
( http://www.facebook.com/profile.php?id=100004 654533967 )

Αυτή είναι η ομάδα μας στο facebook όπου μπορείτε όσοι θέλετε να γίνετε μέλη:
΄΄ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ΄΄
http://www.facebook.com/groups/epanelhnismost wra/

http://hellinondaimonia.blogspot.gr/

Μusi c used in this video belongs to Xray dog & immediate music.
I do not own anything in the video, no copyright infringement intended, all music and images belongs to its owners/creators.
Κατηγορίες
People & Blogs
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει