Προδοσία (8ο επεισόδιο)

25 Προβολές
Published
Ο Κώστας με τον Καλτέζο συζητούν τον τρόπο με τον οποίο θα καλύψουν το λογαριασμό της Τράπεζας. Η Μάγδα συγκρούεται με τον πατέρα της και αποφασίζει να πάει στη Θεσσαλονίκη για να βρει τον Παύλο. Πηγαίνει στο σπίτι να πάρει τα πράγματά της και εκεί συναντά τον Κώστα και λογομαχούν για το ποιος θα κερδίσει τη δίκη. Ο Γιώργος με τη Μαρίνα, στο γραφείο, συζητούν για την εξέλιξη της δίκης. Η Μάγδα φθάνει στη Θεσσαλονίκη και συναντά τον Παύλο. Το πάθος και η έλξη που υπήρχε ανάμεσά τους τώρα βρίσκει διέξοδο. Στο μεταξύ, η δίκη συνεχίζεται με την εξέταση της Μαρίνας από τον Παύλο και στην συνέχεια από τον Καλτέζο που προσπαθεί να αποδείξει στο δικαστήριο ότι η Όλγα δεν θυμάται τίποτα για το πληρεξούσιο και την πώληση του καταστήματος, επειδή εκείνη την περίοδο, η ιστορία του παιδιού είχε διαταράξει την ψυχική της ισορροπία.
Εταιρία παραγωγής: TV Έψιλον
Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης
Σενάριο: Κατερίνα Μαρινάκη
Μουσική σύνθεση: Ευανθία Ρεμπούτσικα
Τραγούδι τίτλων: Προδοσία
Ερμηνευτής τραγουδιού τίτλων: Γιάννης Κότσιρας
Φωτογραφία: Τάκης Μπαρδάκος
Ηθοποιοί: Γιάννης Φέρτης (Κώστας Μαντάς) , Όλια Λαζαρίδου (Όλγα Μαρκάκη) , Αντώνης Καφετζόπουλος (Παύλος Καρέλης) , Γιώτα Φέστα (Μαρίνα) , Λήδα Ματσάγγου (Μαρία) , Νάντια Δεληγιάννη (Αγγελική) , Γιώργος Κοτανίδης (Βασίλης) , Ανδρέας Ζησιμάτος (Δικαστής) , Ειρήνη Κουμαριανού (Αντιγόνη) , Κάκια Παναγιώτου (Ιωάννα) , Ανδρέας Νάτσιος (Γιώργος) , Άλκης Παναγιωτίδης (Καλτέζος) , Κωνσταντία Χριστοφορίδου , Μηνάς Κωνσταντόπουλος , Μιχάλης Ταμπούκας (γραμματέας) , Ρένος Μάντης (πρόεδρος δικαστηρίου) , Δημήτρης Σιακάρας , Γιάννης Κατσάμπας , Γιώργος Κουτούλιας , Θωμάς Μανέτας , Κοσμάς Παναγιωτίδης , Ελισάβετ Παπαγεωργίου , Ηλίας Σκανάτοβιτς , Κωνσταντίνα Τζώρτζη , Μαρία Κάπελα , Γιάννης Καραχάλιος , Θανάσης Σαράντος , Γιάννης Ροζάκης , Γιάννης Αναστασάκης , Βασίλης Βασιλάκης , Μαρίνα Δεληβοριά , Γιώργος Δημητριάδης , Κωνσταντίνος Ζαμπάρας , Θόδωρος Πολυζώνης , Νώντας Καστανάς , Ελένη Καλλία , Κάτια Αυγουστάτου


Κάντε εγγραφή και στα άλλα κανάλια μου, mak mar 9 Ξένες ταινίες και σειρές, mak mar 9 combat and other, τα παλιά mak mar 8, δε μπορώ να τα διαχειριστώ πλέον, λόγω κατάργησης του λογαριασμού.
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει