Εγώ και το πουλί μου (1982) Σωτήρης Μουστάκας , Μαρία Μπονέλου (HD)

8 Προβολές
Published
Σκηνοθεσία: Ερρίκος Θαλασσινός
Σενάριο: Λάκης Μιχαηλίδης
Παραγωγός: Διογένης Ηροδότου
Εταιρία παραγωγής: Γιώργος Καραγιάννης & Σια
Ηθοποιοί: Σωτήρης Μουστάκας , Μαρία Μπονέλου , Θάνος Παπαδόπουλος , Κώστας Καραγιώργης , Πάνος Κορκοτάς , Μιχάλης Μουστάκας , Κώστας Παληός , Νίκος Τσαχιρίδης , Βίνα Ασίκη , Τάσος Ψωμόπουλος , Κώστας Μπακάλης , Γιώργος Λώρης , Μήδεια Χάννα , Τώνης Γιακωβάκης , Μαριάννα Βουργίδου , Γιάννης Φύριος , Χρήστος Κάλοου , Τιμολέων Θεμιστοκλέους , Γιάννης Σμυρναίος , Ανδρέας Περδίκος , Αικατερίνη Δάκη , Λιάνα Δρέλα , Μιχάλης Ανδρέου , Γιώργος Χριστοφόρου , Ανδρέας Μαυρομάτης , Λευτέρης Χαιρέτης , Γωγώ Κανελλοπούλου , Έλενα Μαντούση , Χρήστος Πάντζαλης , Γιάννης Κωστογλάκης (μίστερ Ελλάς) , Μαρί Καραβία , Λάκης Κομνηνός (guest star)
Πλοκή: Ο Κοκός είναι ένας φωτορεπόρτερ της συμφοράς, ο οποίος αναλαμβάνει να φωτογραφίσει ένα παράνομο ζεύγος που χαίρεται τον ερωτά του στη Λεμεσό. Ετοιμάζεται να μεταβεί στην Κύπρο, μαζί με τον ανεκδιήγητο βοηθό του Θανάση Κεκέ. Χωρίς να το καλοκαταλάβει, μπερδεύεται σε μια διακεκριμένη κλοπή, της χρυσής γλαύκας της Αθηνάς, από το αρχαιολογικό μουσείο της Αθήνας. Η σπείρα των αρχαιοκαπήλων που διέπραξε την κλοπή, με αρχηγό τον Τζίμη και υπαρχηγό τη Μάγια, ακολουθεί τον Κοκό στην Κύπρο, για να πάρει πίσω τη γλαύκα. Φυσικά, όχι μόνο δεν θα τα καταφέρουν, αλλά θα πέσουν όλοι τους, εκτός της Μάγιας που είναι μυστική αστυνομικός, στην παγίδα της αστυνομίας. Μαζί τους συλλαμβάνονται ο Μάθιους και η Ρόζα, ο ελληνο-αμερικανός αρχαιοκάπηλος και η διευθύντρια του ινστιτούτου μασάζ που αποτελούσε και το κέντρο διακίνησης των κλεμμένων αρχαιοτήτων.
Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1982-1983 και έκοψε 156.321 εισιτήρια. Ήρθε στην 8η θέση σε 48 ταινίες. Η ταινία είναι Ελληνοκυπριακής παραγωγής.Η ταινία, αργότερα, προβλήθηκε στην τηλεόραση με τίτλο \"Νοκ-άουτ στον έρωτα\".
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει