Αλκυόν Πλειάδες 118: Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, 11Σ-NΠΤ, Αστυν. Δικαιώματα, Τυραννία υποχρεωτ. εμβολίου-

104 Προβολές
Published

Είμαστε όλοι άθελά μας συμμετέχοντες σε έναν τρέχων Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, στον οποίο ο εχθρός είναι ο λαός, η ελίτ εναντίον της ανθρωπότητας. Η μακάβρια ιδέα της δημιουργίας ενός μεγάλου πολέμου που θα επηρεάσει άμεσα και θα εξοντώσει το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας ήταν ένας από τους κύριους στόχους της σατανιστικής ελίτ εδώ και πολλά χρόνια και αυτό φάνηκε με τον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και οι δύο προκλήθηκαν με προβοκάτσιες, όπως η βύθιση του Λουζιτάνια, παρόμοια με τον Τιτανικό, η λανθασμένη ονομασία της ισπανικής γρίπης, ο βομβαρδισμός του Περλ Χάρμπορ και πολλά άλλα. Και τι γίνεται με την αυτοεπίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, η οποία συμπληρώνει τώρα 20 χρόνια, και τις συνέπειες της απώλειας της ελευθερίας ως δικαιολογία για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας; Υπάρχουν πολλές αδιευκρίνιστες ενδείξεις ότι επρόκειτο για έναν ελιγμό της ίδιας της κυβέρνησης με τη συμμετοχή της CIA ή της Μοσάντ.

Σήμερα, με τη δικαιολογία της ψεύτικης πανδημικής κρίσης, βρισκόμαστε σε μια παρόμοια κατάσταση, όπου οι συνταγματικές ελευθερίες και τα συνταγματικά δικαιώματα απειλούνται και ακυρώνονται σε όλο τον κόσμο προκειμένου να επιβληθεί ένα τοξικό εμβόλιο γονιδιακής θεραπείας μέσω δωροδοκιών, τώρα και στα παιδιά. Δρακόντειοι περιορισμοί σε πολλές χώρες, υγειονομικά διαβατήρια, τυραννικά μέτρα, έρευνες και συλλήψεις χωρίς ένταλμα, επιθέσεις, επιτήρηση και έλεγχος των πληροφοριών και των πολιτών, διαχωρισμός και διακρίσεις μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων...

Ωστόσο, η αστυνομία και άλλες δυνάμεις επαναστατούν ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και συντάσσονται με τους πολίτες στις ασταμάτητες διαδηλώσεις τους... βρισκόμαστε σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, έναν βιολογικό και γενετικό πόλεμο της ελίτ ενάντια στον πληθυσμό, ένα ευγονικό σχέδιο για την κατάκτηση της ανθρώπινης ψυχής.

Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

https://www.bitchute.com/channel/fpumUzO74ooC/

Κατηγορίες
Documentary News & Politics
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει