Σόνικ ο Σκαντζόχοιρος - Επεισόδιο 17

148 Προβολές
Published
Ο Sonic είναι ένας 16χρονος μπλε ανθρωπόμορφος σκαντζόχοιρος. Αγαπάει την ελευθερία και δεν μπορεί να αφήσει κάποιον αβοήθητο. Είναι ο πιο γρήγορος σκαντζόχοιρος στον κόσμο, καθώς τρέχει γρηγορότερα και από τον ήχο. Ο Sonic αγαπάει την ταχύτητά του και του αρέσει να ταξιδεύει συνεχώς με αυτή αλλά και με τους φίλους του. Το αγαπημένο του φαγητό είναι τα χοτ-ντόγκ με τσίλι. Το παρατσούκλι του είναι «The Blue Blur» και μπορεί να μεταμορφωθεί σε Supersonic αν πάρει όλα τα σμαράγδια του χάους (Chaos Emeralds).

Ο κολλητός του είναι ο Tails, μια κόκκινη αλεπού με δύο ουρές. Μάλιστα ένα κορίτσι ακανθόχοιρος , η Amy, είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο Sonic την αποφεύγει γιατί δεν την αγαπάει. Ο δεύτερος σύμμαχος του ήταν ο Knuckles the Echidna, ένας σκαντζόχοιρος της συνομωταξίας Echidna, ο οποίος αρχικά παρουσιάστηκε σαν αντίπαλος. Αρχικός αντίπαλός του ήταν ο δρ. Eggman Robotnik ένας τρελός επιστήμονας και εφευρέτης δολοφονικών ρομπότ (όπως ο Metal Sonic, ο ρομποτικός σωσίας του πρωταγωνιστή). Οι υπόλοιποι αντίπαλοι είναι οι 2 σκαντζόχοιροι Shadow και Silver, η νυχτερίδα Rouge, ο χαμαιλέοντας Espio και οι υπόλοιποι της Team Chaotix.

Σύμμαχοί του είναι οι Miles "Tails" Prower, Knuckles the Echidna , Amy Rose , Shadow The Hedgehog , Rouge the Bat κ.α. ενώ αντίπαλοι οι Doctor Eggman, Metal Sonic, Chaos Zavok , Mephiles , Infinite
Κατηγορίες
Animation
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει