Μαγική νύχτα: Βαθιά νερά (Α΄& Β' Μέρος) Άντζελα Γκερέκου, Κων. Χαραλαμποπούλου, Σωκράτης Αλαφούζος

62 Προβολές
Published
Στο πρώτο μέρος της ιστορίας με τίτλο «ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ» οι πρωταγωνίστριες, δυο ξαδερφές, η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ) και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ) φθάνουν στην ΕΡΜΙΟΝΗ για ολιγοήμερες διακοπές. Το χωριό έχει πολύ λίγους κατοίκους και ο ανδρικός πληθυσμός φανερά αναστατώνεται από την άφιξη των δύο γυναικών. Ο Αστυνόμος του χωριού (ΑΡΤΟ ΑΠΑΡΤΙΑΝ) προειδοποιεί τις κοπέλες να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικές, κυρίως τα βράδια. Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ γνωρίζεται με τον μυστηριώδη ΑΝΔΡΕΑ (ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ) ο οποίος την φλερτάρει και της αποκαλύπτει ένα παλιό μυστικό του χωριού. Δύο χρόνια πριν, δύο νέες τουρίστριες είχαν δολοφονηθεί εκεί και ο εγκληματίας παραμένει ασύλληπτος. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ συνδέεται με τον νεαρό ΜΙΧΑΛΗ (ΜΑΝΟΣ ΖΑΧΑΡΑΚΟΣ), ο οποίος την οδηγεί στο μέρος όπου είχαν γίνει οι δολοφονίες. Ένα πρωινό η ΚΑΤΕΡΙΝΑ αγνοείται και η ξαδέρφη της δεν αργεί να ανακαλύψει το πτώμα της. Το πέπλο του μυστηρίου απλώνεται γύρω από τους πρωταγωνιστές καθώς όλοι είναι ύποπτοι.
Στο δεύτερο μέρος της ιστορίας με τίτλο «ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ» η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΑΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ) αποφασίζει να μείνει στην ΕΡΜΙΟΝΗ έως ότου ανακαλύψει ποιος δολοφόνησε την ξαδερφή της. Συνειδητοποιεί, άλλωστε, πως αυτή μπορεί να είναι το επόμενο θύμα και επιπλέον γίνεται καχύποπτη με όλους. Οι υποψίες στρέφονται κάθε έναν κάτοικο του χωριού ξεχωριστά. Δεν αργεί όμως να αποκαλυφθεί ο πραγματικός ένοχος και η κάθαρση επέρχεται στο τέλος του επεισοδίου.
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παναγιωτάτος
Σενάριο: Δημήτρης Παναγιωτάτος
Μουσική σύνθεση: Άννα Παλάζη , Δημήτρης Ταμπόσης
Ηθοποιοί: Άντζελα Γκερέκου , Κωνσταντίνα Χαραλαμποπούλου , Σωκράτης Αλαφούζος , Αρτό Απαρτιάν , Μάνος Ζαχαράκος , Γιώργος Καλατζής , Δέσποινα Τομαζάνη
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει