Προτεινόμενα

Τζίπ Περίπτερο Κι' Αγάπη (1957)

307 Προβολές
Published

Ειδοποίηση:

Το Παρών Περιεχώμενο Δεν Έχει Σκοπό Την Παραβίαση Τών Πνευματικών Δικαιωμάτων, Δεν Έχω Κανένα Κέρδος Από Αυτό, Τα Πνευματικά Δικαιώματα Ανήκουν Στους Δημιουργούς Του Έργου Και Μόνο, Το Συγκεκριμμένο Έργο Που Αναρτήθηκε Έχει Σκοπούς Μόνο Διασκέδασης Του Συνόλου Μάς, Και Τίποτα Παραπάνω.

Ταυτότητα:

Τίτλος: Τζίπ Περίπτερο Κι' Αγάπη,
Έτος: 1957,
Χρώμα: Ασπρόμαυρο-(Α/Μ),
Διάρκεια: 78 Λεπτά,
Είδος: Μεγάλου Μήκους - Κωμωδία,
Μουσική Σύνθεση: Μενέλαος Θεοφανίδης,
Μουσική Στίχοι: Νίκος Φατσέας,
Τραγούδι: Έρση Η Έρη Βασιλικοπούλου,
Μοντάζ: Μαρία Πλυτά,
Σκηνογραφία: Μαριλένα Αραβαντινού,
Σενάριο: Νίκος Φώσκολος,
Σκηνοθεσία: Μαρία Πλυτά,
Παραγωγή: Ανζερβός.

Υπόθεση:

Ο Τάσος Ένας Βιοπαλαιστής Περιπτεράς, Είναι Ερωτευμένος Με Την Πανέμορφη Φούλα, Που Εργάζεται Αλλά Και Συντηρείται Μιάς Που Είναι Ορφανή Και Μόνη, Στην Βιοτεχνία Η Οίκος Μόδας, Της Δεσποινήδως- Ευθαλίτσας. Μόνιμος Φόβος Του Τάσου Είναι Τα Τροχοφόρα Τζίπ Που Τρέχουν Με Ταχύτητα Δίπλα Απ' Το Περίπτερό Του. Ο Φίλος Του Βαγγέλης Θέλει Να Τον Βοηθήσει Να Ξεπεράσει Το Φόβο Του. Μιά Σειρά Από Περίεργα Γεγονότα, Παρεξηγήσεις, Και Ανομολόγητους Έρωτες, Θα Φέρει Τον Τάσο Στη Θέση Του Σωτήρα Της Φούλας Και Θα Τον Οδηγήσει Στο Γάμο Του Με Την Φούλα, Που Τόσο Πολύ Αγαπούσε.

Ηθοποιοί:

Νίκος Σταυρίδης, Σοφία Ματθιουδάκη, Νίκος Ρίζος, Γιάννης Γκιωνάκης, Βίλμα Κύρου, Κώστας Χατζηχρήστος, Μαρίκα Νέζερ, Δήμος Σταρένιος, Φραγκίσκος Μανέλλης, Κούλα Αγαγιώτου, Διονυσία Ρώη, Κωνσταντίνος Πυρπασόπουλος, Σούλα Εμμανουήλ, Τίνο Μάτο, Κώστας Πομώνης.

Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει