Ο Κώτσος Και Οι Εξωγήϊνοι (1980)

64 Προβολές
Published
Ειδοποίηση:

Το Παρών Περιεχώμενο Δεν Έχει Σκοπό Την Παραβίαση Τών Πνευματικών Δικαιωμάτων, Δεν Έχω Κανένα Κέρδος Από Αυτό, Τα Πνευματικά Δικαιώματα Ανήκουν Στους Δημιουργούς Του Έργου Και Μόνο, Το Συγκεκριμμένο Έργο Που Αναρτήθηκε Έχει Σκοπούς Μόνο Διασκέδασης Του Συνόλου Μάς, Και Τίποτα Παραπάνω.

Ταυτότητα:

Τίτλος: Ο Κώτσος Και Οι Εξωγήϊνοι,
Έτος: 1980,
Χρώμα: Ένγχρωμο,
Διάρκεια: 97 Λεπτά,
Είδος: Μεγάλου Μήκους - Κωμωδία,
Μουσική Σύνθεση: Γιώργος Χατζηνάσιος,
Μουσική Στίχοι: Γιώργος Χατζηνάσιος,
Τραγούδι: Τζίνα Σπηλιωτοπούλου,
Μακιγιάζ: Ράνια Δημητριάδη,
Ενδυματολόγος: Μανώλης Μαριδάκης,
Μοντάζ: Γιάννης Τσιτσόπουλος - Μπάμπης Αλέπης,
Μιξάζ: Θανάσης Γεωργιάδης,
Στρίπτ: Φωτεινή Αργυροπούλου,
Φροντιστής: Μπάμπης Καργαδούρης,
Σκηνογραφία: Μανώλης Μαριδάκης,
Σενάριο: Γιώργος Μηλωνάς,
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δαδήρας,
Παραγωγή: Γιώργος Καραγιάννης & Σία Α.Ε..

Υπόθεση:

Ο Βιοτέχνης, Κώστας Η Κώτσος Κοτόπουλος, Βρίσκεται Συνεχώς Στα Πρόθυρα Της Χρεοκοπίας. Χρωστά Παντού Τα Μαλλιά Της Κεφαλής Του, Και Οι Πάντες Τον Κυνηγούν, Π.Χ.: Η Εφορία, Το Ι.Κ.Α., Ταυτοχρόνως Σαν Να Μην Έφταναν Όλα Αυτά Πάνω Στην Ατυχία Του, Χάνει Και Την Κοπέλα Που Αγαπά. Έτσι Λοιπόν Μέσα Στην Μεγάλη Αλλά Και Μαύρη Του Απελπισία Να Φύγει Έστω Και Μία Ημέρα Από Αυτόν Τον Κόσμο Για Να Ησυχάσει, Συμβαίνει Κάτι Το Εντελώς Αναπάντεχο: Απαγάγεται Από Τους Εξωγήϊνους, Και Μεταφέρεται Στον Πλανήτη, Κρόνιουμ, Που Όμως Δεν Είναι Καθόλου Διαφορετικός - Αλλά Είναι Πάρα Πολύ Δύσκολος-(Με Σκοπό Να Ζήσει Έστο Και Ένας Αληθινός Άνθρωπος Εκεί Πέρα), Από Ολόκληρη Την Γή, Αλλά Και Συγκεκριμμένα Από Την Ελλάδα Που Ξέρει.

Ηθοποιοί:

Κώστας Βουτσάς, Νίκος Τσούκας, Κούλης Στολίγκας, Μαίρη Βιδάλη, Αντώνης Παπαδόπουλος, Ανέστης Βλάχος, Αλίκη Καμινέλη, Πάρης Λαμπράκος, Νίκος Κάππιος, Κώστας Φλωράτος, Αντώνης Λιώτσης, Γιώργος Σίσκος, Δημήτρης Πιατάς, Μίνα Νεγρεπόντη, Λευτέρης Ελευθεριάδης, Νότης Πιτσιλός, Μαρία Νίκα, Ελένη Αλεξοπούλου, Γιώργος Οικονόμου, Νίκος Κούρος, Σπύρος Μεριανός, Νίκος Θηβαίος, Χρήστος Σάββας, Γιώργος Μηλωνάς, Λουκία Βλαχάβα, Άνναμπέλλα Γερακίτου, Στράτος Ζαμίδης, Γιάννης Φακής, Πάνος Αναστασόπουλος, Ευριπίδης Μαγκαλαρίδης, Λευτέρης Χαιρέτης.
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει