ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ 1985

106 Προβολές
Published
Copyright Disclaimer/Αποποίηση: Το βίντεο δεν προορίζεται για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.Το περιεχόμενο δεν ανήκει σε εμένα και δεν έχω κέρδος από αυτό το βίντεο. Δεν είμαι κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου. Είναι καθαρά για Διασκέδαση.
Όλα τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά στους δικαιούχους καλλιτέχνες, τους παραγωγούς και τις εκδότριες εταιρίες.

Αποποιούμαι οποιαδήποτε μορφή ιδιοκτησίας και νόμιμη κατοχή πνευματικών δικαιωμάτων. Το περιεχόμενο του βίντεο δεν μου ανήκει και δεν αποσκοπώ σε κανένα όφελος από το ανέβασμα ή και προβολή του.

Τίτλος βιντεοταινίας: Το κορίτσι της αφίσας

Έτος: 1985

Είδος: Αισθηματική

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Κατσιμητσούλιας

Σενάριο: Γιάννης Φίλιππας

Μουσική σύνθεση: Βαγγέλης Πιτσιλαδής

Ηθοποιοί: Ανδρέας Ντούζος (Άρης Βρεττός) , Μαίρη Φαρμάκη (Κλαίρη) , Ντόρα Χατζηγιάννη (Μαρίνα) , Χρήστος Δεμερτζής (Πέτρος) , Βούλα Μέξη (Ελένη) , Βίκυ Κουλιανού (το κορίτσι της αφίσσας) , Ταϋγέτη (Μόνικα) , Έλενα Φιλίππου , Άγγελος Μαρίνος (ζωγράφος) , Τζίνα Σπηλιωτοπούλου (τραγούδι) , Πλάτων (μοντέρνο τραγούδι) , Τζίνα Μπινιάρη (μοντέρνο τραγούδι) , Ελευθερία Βούλγαρη (μοντέρνο τραγούδι) , Πέννυ Σκλαβούνου (μοντέρνο τραγούδι)

Σχόλια/Πλοκή: Δεκαπέντε χρόνια γάμου είναι αρκετά για να κυνηγήσει το όνειρο ένας 45άρης, ο Άρης Βρεττός. Και τι όνειρο! Ένα κορίτσι στα 18, ένα κορίτσι που η αφίσσα του γεμίζει τους δρόμους της Αθήνας και την φαντασία του παντρεμένου Άρη. Όμως, από τη μια η διαφορά της ηλικίας και από την άλλη η προσπάθεια της γυναίκας του να διεκδικήσει τα κεκτημένα, θα οδηγήσουν σε μια ερωτική περιπέτεια με πολλά απρόβλεπτα στο Αιγαίο...

Trivia: Η ταινία γυρίστηκε στην Κω και την Αθήνα. Η Βίκυ Κουλιανού μετέχει ως \"Βίκυ Λιανού\"
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει