πως να μακρύνουν τα μαλλιά σας - κουρεμα στο σπίτι ,homemade Haircut - Blonde Hair

292 Προβολές
Published
Γεια σας κορίτσια σήμερα σας ετοίμασα ένα βίντεο αφιερωμένο στα μαλλιά μας!
Πριν τρία χρόνια πήγα σε ένα κομμωτήριο να φτιάξω τα μαλλιά μου, μου είπαν κούρεμα; Απάντησα ναι ,πάρτε τα λίγο και φιλαριστά να μην κοντύνουν. Τα μαλλιά μου ήταν αρκετά μακριά τότε και ξαφνικά η πρώτη ψαλιδιά, μου αφήνει τα μαλλιά έως τον ώμο, μου κόπηκαν τα πόδια, βγήκα από το κομμωτήριο με ένα ασύμμετρο μακρύ καρέ. Από τότε προσπαθώντας να τα μακρύνω, δεν ξαναπήγα έξω για κούρεμα, έκανα το δικό μου στο σπίτι, έτσι σήμερα τα μαλλιά μου, παρότι τα ξάνθυνα περισσότερο, είναι το ίδιο μακριά με τότε. Ακολουθήστε τις συμβουλές μου και τα μαλλάκια σας σε λίγους μήνες θα τα δείτε πόσο θα μακραίνουν.
Εκτός από όλα όσα αναφέρω στο βίντεο, θα ήθελα να τονίσω τα προϊόντα θερμότητας. Αναφέρομαι για το πιστολάκι το ψαλίδι , την ισιωτική. Τα προϊόντα αυτά θα πρέπει να τα περιορίστε αρκετά εάν θέλετε να μακρύνετε τα μαλλιά σας. Με το πιστολάκι μόνο στέγνωμα χωρίς βούρτσα. Την ισιωτική όχι όλη μέρα και αφού έχουμε εφαρμόσει προϊόντα styling, μόνο σε στεγνά καθαρά μαλλιά και όχι πολλές επαναλήψεις.
Μην ξεχνάτε την θρέψη τους, βρείτε μια μάσκα που σας αφήνει ικανοποιημένες και εφαρμόστε την σε κάθε λούσιμο αντί για conditioner.
Ότι χρειαστείτε είμαι στη διάθεση σας για να σας απαντήσω!
Θα τα πούμε την επόμενη Παρασκευή!
Φιλάκια Χριστίνα.
Κατηγορίες
Howto & Style
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει