Παγκόσμια Συμμαχία Ιατρών: Σταματήστε τον εγκλεισμό και τα επιβλαβή μέτρα υγιεινής

32 Προβολές
Published

Γιατροί, επαγγελματίες υγείας και εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην Παγκόσμια Συμμαχία Ιατρών, στόχος της οποίας είναι να αφυπνίσει τον πληθυσμό σχετικά με τα επιβλαβή μέτρα που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις κατά του COVID19 και τη λογοκρισία στην οποία υπόκεινται, αφού αυτές οι δηλώσεις των αναγνωρισμένων επιστημόνων , τα επίσημα πουλημένα μέσα ενημέρωσης δεν τις αφήνουν να φτάσουν στους πολίτες.

Σε μια δημόσια και ανεξάρτητη ακρόαση ζητούν να τερματίσουν αμέσως τους περιορισμούς, με τα επιβλαβή υγειονομικά μέτρα και να αποκαταστήσουν μια παγκόσμια υγεία που να λαμβάνει υπόψη την ψυχολογική και σωματική ευημερία για όλη την ανθρωπότητα.

Υπάρχουν ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες και προληπτικές θεραπείες για τον covid, επομένως, ζητάμε το άμεσο τέλος όλων των μέτρων περιορισμού, της κοινωνικής απόστασης, της χρήσης μασκών, των τεστ σε υγιή άτομα, τα διαβατήρια ανοσίας, τα πρόγραμμα εμβολιασμού κ.λπ.

Με περισσότερους από εκατό χιλιάδες γιατρούς, καταγγέλλουν τις μη επιστημονικές και παράλογες πολιτικές που παραβιάζουν τα βασικά μας δικαιώματα, όπως την ελευθερία κινήσεων, την ελευθερία της έκφρασης και την ελευθερία του συνέρχεσθε. Αυτά τα δρακόντεια ολοκληρωτικά μέτρα δεν πρέπει ποτέ να επαναληφθούν. Η «πανδημία» έχει ουσιαστικά τελειώσει και έχει τελειώσει από τον Ιούνιο του 2020.

Κατηγορίες
News & Politics
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει