Ο Άγιος (s02e09) the king of beggars (Roger Moore)

22 Προβολές
Published
Υπόθεση επεισοδίου : Ο βασιλιάς των ζητιάνων
Στη Ρώμη, ο Άγιος ανακαλύπτει ότι υπάρχει μια επικίνδυνη συμμορία που πουλάει προστασία η οποία στοχεύει τους τοπικούς ζητιάνους που πρέπει να δίνουν ένα μέρος των κερδών τους σε ένα πρόσωπο γνωστό ως \"βασιλιάς\". Μια νεαρή ηθοποιός έχει πάει μυστική ως ζητιάνα για να προσπαθήσει να βρει την ταυτότητα του \"βασιλιά\", και ο Simon ενώνεται μαζί της, προσποιούμενος τον ζητιάνο. Έχει μεταφερθεί σε έναν ξενώνα που διευθύνεται από έναν ευγενικό Αμερικανό που είναι φίλος μιας φιλάνθρωπης κοντέσας, αλλά εξαρτάται από τον Άγιο να αποκαλύψει τον λεγόμενο \"βασιλιά\".
Director: John Gilling
Writers: Leslie Charteris (by), John Gilling (screenplay)
Stars: Roger Moore, Maxine Audley, Oliver Reed

Ο Άγιος είναι ένας σύγχρονος Ρομπέν των Δασών του είδους. Κλέβει από τους πλούσιους εγκληματίες (γκάνγκστερ και τα παρόμοια) και διατηρεί τα λάφυρα για τον εαυτό του. Και συνήθως καταφέρνει να βάλει τους πλούσιους εγκληματίες πίσω από τα κάγκελα αφού έχει κλέψει τα αγαθά τους. Φυσικά, ο αρχιεπιθεωρητής Claude Eustace Teal τον θεωρεί κοινό κλέφτη, ανεξάρτητα από το ποιος κλέβει κι από ποιόν, έτσι ώστε ο Άγιος πρέπει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον πεισματικά επίμονο Επιθεωρητή Teal.
Το πνεύμα, η γοητεία και οι καλοί του τρόποι, κάνουν αυτό το έργο αρκετά εύκολο. Η σειρά εξιστορεί διάφορα κατορθώματά του.
Κατηγορίες
Eng Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει