Ο Άγιος (s02e08) Iris (Roger Moore)

246 Προβολές
Published
Υπόθεση επεισοδίου : Άιρις
Η Iris Lansing είναι μια κακή ηθοποιός της οποίας τα έργα χρηματοδοτούνται από τον εγκληματία σύζυγό της Rick, ο οποίος διευθύνει ένα δίκτυο προστασίας και έχει προκαλέσει το θάνατο ενός ηλικιωμένου καταστηματάρχη που αρνήθηκε να τον πληρώσει. Ο Λάνσινγκ δέχεται μια κλήση από τον Άγιο που απειλεί να τον εκθέσει εκτός αν του πληρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αν και ο Άγιος αρνείται οποιοδήποτε συμμέτοχή του σε αυτό. Στη συνέχεια, μια φίλη του Αγίου, μια ηθοποιός που ονομάζεται Μαρία που είναι επίσης στο έργο της Άιρις, του λέει ότι ο πατέρας της εκβιάζεται, υποτίθεται απ\' αυτόν. Είναι προφανές στον Άγιο ότι το όνομά του χρησιμοποιείται μάταια. Ενώ μισεί το Λάνσινγκ συνειδητοποιεί ότι τους βάζουν τον ένα εναντίον του άλλου και οι ύποπτοι είναι από το καστ των ηθοποιών
Director: John Gilling
Writers: Leslie Charteris (by), Bill Strutton (screenplay)
Stars: Roger Moore, Barbara Murray, David Bauer

Ο Άγιος είναι ένας σύγχρονος Ρομπέν των Δασών του είδους. Κλέβει από τους πλούσιους εγκληματίες (γκάνγκστερ και τα παρόμοια) και διατηρεί τα λάφυρα για τον εαυτό του. Και συνήθως καταφέρνει να βάλει τους πλούσιους εγκληματίες πίσω από τα κάγκελα αφού έχει κλέψει τα αγαθά τους. Φυσικά, ο αρχιεπιθεωρητής Claude Eustace Teal τον θεωρεί κοινό κλέφτη, ανεξάρτητα από το ποιος κλέβει κι από ποιόν, έτσι ώστε ο Άγιος πρέπει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον πεισματικά επίμονο Επιθεωρητή Teal.
Το πνεύμα, η γοητεία και οι καλοί του τρόποι, κάνουν αυτό το έργο αρκετά εύκολο. Η σειρά εξιστορεί διάφορα κατορθώματά του.
Κατηγορίες
Eng Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει