Αλκυόν Πλειάδες 117: Αυτόματα Παρελθόν-Παρόν ΤΝ Υβρίδιο Ανθρώπου-Ζόου Smart City Μετάνθροπος-Ρομπότ

62 Προβολές
Published

Ό,τι αναφέρεται στα αυτόματα, τα ρομπότ και την Τεχνητή Νοημοσύνη, παρόλο που μπορεί να νομίζουμε ότι είναι κάτι σημερινό, παραδόξως υπήρχε ήδη από την αρχαιότητα και υπάρχουν ίχνη σε μύθους και χιλιετείς αφηγήσεις από την Ελλάδα, την Κίνα και την Ινδία, ένα ευρύ φάσμα τεχνητών μορφών ζωής, ένα μείγμα άψυχων και έμψυχων, ικανών να λαμβάνουν αποφάσεις μέχρι και μια Τεχνητή Νοημοσύνη. Το ίδιο ισχύει και για τα μυθικά πλάσματα που είναι υβρίδια μεταξύ ανθρώπων και ζώων, όπως οι Κένταυροι, ο Μινώταυρος ή ένα μείγμα ειδών όπως οι χίμαιρες.

Σήμερα είμαστε και πάλι βυθισμένοι στη ρομποτική κουλτούρα σε συνδυασμό με την τεχνητή νοημοσύνη και τη χρήση νέων τεχνολογιών όπως η αναγνώριση προσώπου, τα βιομετρικά δεδομένα, η παρακολούθηση ανθρώπων, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται χωρίς να το αντιληφθούμε, χρησιμοποιούνται για την επιτήρηση και τον έλεγχο του πληθυσμού με τη δικαιολογία της ψεύτικης πανδημίας. Ο στόχος είναι μια ολοένα και πιο επικίνδυνη αυτοματοποίηση με νέα και υπάκουα ρομπότ cyborg, αν δεν βρεθεί μια λύση σε αυτόν τον νέο τεχνολογικό τρόπο ζωής που θέλουν να επιβάλουν.

Θα καταλάβουν τον κόσμο οι μηχανές της τεχνητής νοημοσύνης και πολύ σύντομα θα μας αντικαταστήσουν οι ρομποτικές-αυτόματες μηχανές; Ή θα χρησιμεύσουν για τον έλεγχο όλων όσων δεν ακολουθούν τις οδηγίες της νέας παγκόσμιας κατήχησης και του υποχρεωτικού εμβολιασμού, μέσω των drone εντόμων, που ήδη χρησιμοποιούν;

Και τι να πούμε σχετικά με την εταιρεία Neuralink που προσπαθεί να εμφυτεύσει τεχνητή νοημοσύνη στους ανθρώπινους εγκεφάλους, μήπως ο στόχος είναι η δημιουργία ενισχυμένων υπερ-στρατιωτών ή υβριδικών cyborgs χωρίς συναισθήματα ανθρώπου-ζώου, προετοιμασμένων για τη μάχη, όπως υπάρχουν ήδη, ή ίσως η γενετική τροποποίηση των ανθρώπων; Και αυτό δεν είναι επιστημονική φαντασία ...

Να είστε σε επαγρύπνηση, καθώς ο στόχος της άρχουσας ελίτ είναι η δημιουργία μιας ιδανικής κοινωνίας, σύμφωνα με το όραμά της, της οποίας η παραγωγική εργασία θα εκτελείται από μια φυλή σκλάβων σχεδιασμένη να υποτάσσεται, να υπακούει και να εξυπηρετεί τις ανάγκες της ελίτ, καθοδηγούμενη από ένα μυαλό κυψέλης. Αυτό αποτελεί μέρος της μετανθρωπιστικής ατζέντας τους, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη με τα νανοτσίπ των επικίνδυνων γονιδιακών θεραπειών mRNA που μεταμφιέζονται σε εμβόλια και επιδιώκουν να μας μετατρέψουν σε όντα χωρίς ψυχή, ηθικές αρχές, ούτε και ανθρώπινες αξίες.

Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

https://www.bitchute.com/channel/fpumUzO74ooC/

Κατηγορίες
Documentary News & Politics
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει