Ο Άγιος (s03e09) The Death Penalty (Roger Moore)

84 Προβολές
Published
Υπόθεση επεισοδίου : Η Θανατική Ποινή
Ενώ είναι στη νότια Γαλλία, ο Άγιος συναντά τη Laura Stride και τον απ\' ότι φαίνεται αξιοσέβαστο πατέρα της, επίσης με τον Abdul Osman - μέλος του τοπικού συνδικάτου εγκλήματος, οι Λατίνοι. Εν αγνοία της κόρης του, ο Στράιντ ο ίδιος είναι το αφεντικό Μια μάχη για την εξουσία ακολουθεί μεταξύ των 2 ανδρών για την ηγεσία των Λατίνων, στην οποία ο Osman φλερτάρει με τη Laura, χρησιμοποιώντας την ως ανυποψίαστο πιόνι. Ο Simon πρέπει να σώσει τη Laura και να εξασφαλίσει ότι οι κακοποιοί θα πληρώσουν το τίμημα.
Director: Jeremy Summers
Writers: Leslie Charteris (by), Ian Stuart Black (screenplay by) (as Ian Stuart-Black)
Stars: Roger Moore, Paul Stassino, Brewster Mason

Ο Άγιος είναι ένας σύγχρονος Ρομπέν των Δασών του είδους. Κλέβει από τους πλούσιους εγκληματίες (γκάνγκστερ και τα παρόμοια) και διατηρεί τα λάφυρα για τον εαυτό του. Και συνήθως καταφέρνει να βάλει τους πλούσιους εγκληματίες πίσω από τα κάγκελα αφού έχει κλέψει τα αγαθά τους. Φυσικά, ο αρχιεπιθεωρητής Claude Eustace Teal τον θεωρεί κοινό κλέφτη, ανεξάρτητα από το ποιος κλέβει κι από ποιόν, έτσι ώστε ο Άγιος πρέπει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον πεισματικά επίμονο Επιθεωρητή Teal.
Το πνεύμα, η γοητεία και οι καλοί του τρόποι, κάνουν αυτό το έργο αρκετά εύκολο. Η σειρά εξιστορεί διάφορα κατορθώματά του.
Κατηγορίες
Eng Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει