Προτεινόμενα

Μπεν και Χόλλυ επεισόδια 26 εώς 30

423 Προβολές
Published
Μπεν και Χόλλυ στα ελληνικά.
Επεισόδια:
31)Η κάρτα γενεθλίων για τον Μπεν.
32)Η Μπέτυ η κάμπια.
33)Ο ανεμόμυλος των ξωτικών.
34)Ο βασιλιάς Τσουκνίδας δεν είναι καλά.
35)Ο πειρατής Κοκκινογένης.

Από τους δημιουργούς της «Πέπα, το γουρουνάκι» στην οθόνη του Star η νέα παιδική σειρά «Ben and Holly», μια παραμυθένια ιστορία!

Η Χόλι, μια νεαρή νεραϊδοπριγκίπισσα, προσπαθεί να μάθει πώς να χρησιμοποιεί σωστά τα φτερά της για να πετά ενώ τα μαγικά της κόλπα δεν έχουν πάντα την επιτυχία, που θα ήθελε και πολλές φορές τίποτα δεν πάει σύμφωνα με τα σχέδιά της! Παρόλαυτα δεν το βάζει κάτω!
Ζει με τους γονείς της, τον βασιλιά και τη βασίλισσα και τις δύο μικρές αδελφούλες της, την Ντέιζι και την Πόπι. Φοράει πάντα ροζ φόρεμα και ένα μικρό στέμμα στολίζει τα ξανθά μαλλιά της.

Ο καλύτερος φίλος της Χόλι είναι ο Μπεν, το Ξωτικό, ο οποίος δεν έχει φτερά αλλά ούτε μπορεί να κάνει μαγικά. Όμως, όπως όλα τα ξωτικά, ο Μπεν είναι πολύ καλός στις κατασκευές και ιδιαίτερα στο να κατασκευάζει παιχνίδια! Ζει με τους γονείς του, έχει κόκκινα μαλλιά, φοράει πάντα μπλε ρούχα και μπλε τριγωνικό καπέλο, που έχει πάνω ένα φύλλο βελανιδιάς. Είναι πολύ δημοφιλής και έχει παντού φίλους!

Οι δύο ήρωες μας ζουν στο «Μικρό Βασίλειο», μια μικροσκοπική χώρα όπου τα λουλούδια και το γρασίδι είναι πιο ψηλά και από τους πιο ψηλούς πύργους και τα έντομα οι καλύτεροι τους φίλοι!
Οι καθημερινές τους περιπέτειες είναι όπως ένα ανθισμένο λιβάδι: πολύχρωμες, πολυποίκιλες και πάντα ενδιαφέρουσες!

Η σειρά έχει βραβευθεί στα BAFTA Awards το 2009 ως «η καλύτερη σειρά για παιδιά προσχολικής ηλικίας».
Προβάλλεται σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Αφρική, Λατινική Αμερική.

Πηγή: http://www.star.gr/tv/el/Pages/Starland.aspx?artId=171&artTitle=ben_and_holly
Κατηγορίες
Animation
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει