Απόλλων 13: Η ιστορία από μέσα (2006) Discovery Channel ελληνικοί υπότιτλοι

48 Προβολές
Published
Υπόθεση: Απρίλιος του 1970. 402.000 χιλιόμετρα μακριά από τη Γη. Όταν μια βίαιη έκρηξη διέρρηγνύει το εύθραυστο εξωτερικό περίβλημα του διαστημικού σκάφους Apollo 13 (Απόλλων 13), η NASA πρέπει να οργανώσει τη πιο δραματική αποστολή διάσωσης στην ιστορία των ανθρώπινων εξερευνήσεων. Μια αληθινή ιστορία επιβίωσης, όπου τρεις ανθρώπινες ζωές κρέμονταν από μία κλωστή με το οξυγόνο να εξαντλείται, εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Γη.

Μια από τις πιο δραματικές στιγμές της Ιστορίας της εξερεύνησης του διαστήματος, αναβιώνει μέσα από αυτό το ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ, με τη σφραγίδα του Discovery Channel, με τη χρήση ψηφιακών αναπαραστάσεων και αυθεντικών μαρτυριών.

Οι δύο από τους τρεις αστροναύτες εκείνης της αποστολής, Τζέιμς Λόβελ και Φρεντ Χέιζ, καθώς και οι ελεγκτές πτήσης, μιλούν στη κάμερα και αποκαλύπτουν για πρώτη φορά πόσο κοντά έφτασαν στην απόλυτη καταστροφή, τη συντριπτική έκταση της ζημιάς στο διαστημικό σκάφος και πώς η ανθρώπινη εφευρετικότητα ξεπέρασε τις αντιξοότητες.

Πρωτότυπος Τίτλος: Apollo 13: The Inside Story
Βαθμολογία IMDb: 6,8/10
Σκηνοθεσία: Tom Whitter
Εμφανίζονται: Sean Pertwee, Jim Lovell, Fred Haise, Glynn Lunney
Κατηγορίες
Documentary
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει