Ο Άγιος (s02e10) The rough Diamonts (Roger Moore)

20 Προβολές
Published
Υπόθεση επεισοδίου : Τα Ακατέργαστα Διαμάντια
Ο Άγιος συνοδεύει τον Alan Uttershaw στο αεροδρόμιο με ένα πακέτο κατεργασμένων διαμαντιών για να παραδοθεί σε μια εταιρεία ασφαλείας. Αλλά τα διαμάντια παραδίδονται σε απατεώνες. Η υποψία πέφτει στον συνεργάτη του ανθρώπου στον οποίο έπρεπε να δοθούν τα διαμάντια, αλλά αυτός δολοφονήθηκε. Ο Simon νικά τους γκάνγκστερ που αποστέλλονται για να τον εξουδετερώσουν και αναμένει μια συνάντηση με τον πραγματικό εγκέφαλο της ληστείας.
Director: Peter Yates
Writers: Leslie Charteris (by), Bill Strutton (screenplay by)
Stars: Roger Moore, Douglas Wilmer, Ivor Dean

Ο Άγιος είναι ένας σύγχρονος Ρομπέν των Δασών του είδους. Κλέβει από τους πλούσιους εγκληματίες (γκάνγκστερ και τα παρόμοια) και διατηρεί τα λάφυρα για τον εαυτό του. Και συνήθως καταφέρνει να βάλει τους πλούσιους εγκληματίες πίσω από τα κάγκελα αφού έχει κλέψει τα αγαθά τους. Φυσικά, ο αρχιεπιθεωρητής Claude Eustace Teal τον θεωρεί κοινό κλέφτη, ανεξάρτητα από το ποιος κλέβει κι από ποιόν, έτσι ώστε ο Άγιος πρέπει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον πεισματικά επίμονο Επιθεωρητή Teal.
Το πνεύμα, η γοητεία και οι καλοί του τρόποι, κάνουν αυτό το έργο αρκετά εύκολο. Η σειρά εξιστορεί διάφορα κατορθώματά του.
Κατηγορίες
Eng Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει