Ο Άγιος (s05e18) The Art Collectors (HD)

88 Προβολές
Published
Υπόθεση επεισοδίου
Στο Παρίσι, ο Άγιος συναντά τη Νατάσα, η οποία λέει ότι επιθυμεί να πουλήσει κάποια ανεκτίμητα έργα ζωγραφικής. Έρχονται σε επαφή με έναν έμπορο τέχνης. αλλά αυτός υποκλέπτεται από ψεύτικους αστυνομικούς που λένε στη Νατάσα ότι ο Σάιμον σκότωσε τον έμπορο και πήρε τους πίνακες από αυτήν. Αν και ο Σάιμον πείθει τη Νατάσα για την αθωότητά του, πρέπει να εργαστεί σκληρά για να πάρει τα έργα ζωγραφικής και να φέρει τους πραγματικούς δολοφόνους στη δικαιοσύνη.
Director: Roy Ward Baker (as Roy Baker)
Writers: Leslie Charteris (by), Michael Pertwee (screenplay by)
Stars: Roger Moore, Ann Bell, Peter Bowles

Ο Άγιος είναι ένας σύγχρονος Ρομπέν των Δασών του είδους. Κλέβει από τους πλούσιους εγκληματίες (γκάνγκστερ και τα παρόμοια) και διατηρεί τα λάφυρα για τον εαυτό του. Και συνήθως καταφέρνει να βάλει τους πλούσιους εγκληματίες πίσω από τα κάγκελα αφού έχει κλέψει τα αγαθά τους. Φυσικά, ο αρχιεπιθεωρητής Claude Eustace Teal τον θεωρεί κοινό κλέφτη, ανεξάρτητα από το ποιος κλέβει κι από ποιόν, έτσι ώστε ο Άγιος πρέπει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον πεισματικά επίμονο Επιθεωρητή Teal.
Το πνεύμα, η γοητεία και οι καλοί του τρόποι, κάνουν αυτό το έργο αρκετά εύκολο. Η σειρά εξιστορεί διάφορα κατορθώματά του.
Κατηγορίες
Eng Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει