Ο Άγιος season 1 (9ο έως 12ο επεισόδια)

85 Προβολές
Published
Ο Άγιος είναι ένας σύγχρονος Ρομπέν των Δασών του είδους. Κλέβει από τους πλούσιους εγκληματίες (γκάνγκστερ και τα παρόμοια) και διατηρεί τα λάφυρα για τον εαυτό του. Και συνήθως καταφέρνει να βάλει τους πλούσιους εγκληματίες πίσω από τα κάγκελα αφού έχει κλέψει τα αγαθά τους. Φυσικά, ο αρχιεπιθεωρητής Claude Eustace Teal τον θεωρεί κοινό κλέφτη, ανεξάρτητα από το ποιος κλέβει κι από ποιόν, έτσι ώστε ο Άγιος πρέπει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον πεισματικά επίμονο Επιθεωρητή Teal.
Το πνεύμα, η γοητεία και οι καλοί του τρόποι, κάνουν αυτό το έργο αρκετά εύκολο. Η σειρά εξιστορεί διάφορα κατορθώματά του.

9o επεισόδιο : The effete angler
Ο Άπληστος Ψαράς
Ο Simon πηγαίνει για ψάρεμα με ένα εντυπωσιακό κορίτσι - και πιάνει πολύ μεγαλύτερα ψάρια από ό,τι περιμένει.

10o επεισόδιο : The golden journey
Το χρυσό ταξίδι
Ο Simon υποβάλλεται σε σημαντική ταλαιπωρία για να φέρει ένα όμορφο αλλά κακομαθημένο κορίτσι στα λογικά της - και την παίρνει σε ένα ταξίδι εκατό μιλίων.

11o επεισόδιο : The man who was Lucky
Ο άνθρωπος που ήταν τυχερός
O Simon δέχεται ένα τηλεφώνημα από έναν bookmaker που απειλείται από μια συμμορία που πουλάει προστασία - και ασχολείται με το θέμα με τον δικό του τρόπο.

12ο επεισόδιο (τελευταίο 1ης σεζόν) : The charitable countess
Η φιλάνθρωπη Κόμισσα
Ο Άγιος Θα παρευρεθεί σε φιλανθρωπικό χορό της κόμισσας Ροβάνια. Ο χορός είναι σε βοήθεια μιας αποστολής για τους άστεγους, αλλά στην πραγματικότητα, μόνο ένα μικρό μέρος των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν πηγαίνουν στην αποστολή, τα υπόλοιπα πηγαίνουν σε αυτήν. Ο Σάιμον αποφασίζει ότι αυτός ο φιλανθρωπικός χορός θα είναι μια εκδήλωση που της μείνει αξέχαστη.
Κατηγορίες
Eng Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει