Ο Άγιος season 1 (1ο έως 4ο επεισόδια) Roger Moore

242 Προβολές
Published
Ο Άγιος είναι ένας σύγχρονος Ρομπέν των Δασών του είδους. Κλέβει από τους πλούσιους εγκληματίες (γκάνγκστερ και τα παρόμοια) και διατηρεί τα λάφυρα για τον εαυτό του. Και συνήθως καταφέρνει να βάλει τους πλούσιους εγκληματίες πίσω από τα κάγκελα αφού έχει κλέψει τα αγαθά τους. Φυσικά, ο αρχιεπιθεωρητής Claude Eustace Teal τον θεωρεί κοινό κλέφτη, ανεξάρτητα από το ποιος κλέβει κι από ποιόν, έτσι ώστε ο Άγιος πρέπει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον πεισματικά επίμονο Επιθεωρητή Teal.
Το πνεύμα, η γοητεία και οι καλοί του τρόποι, κάνουν αυτό το έργο αρκετά εύκολο. Η σειρά εξιστορεί διάφορα κατορθώματά του.
Creator: JLeslie Norman and more
Stars: Roger Moore, Ivor Dean, Leslie Crawford

1ο επεισόδιο : The Talented Husband
Ο Simon βρίσκει τον εαυτό του με έναν εντυπωσιακό συνεργάτη όταν οι περιστάσεις τον οδηγούν στην προστασία μιας υπέροχης γυναίκας από τον συζυγοκτόνο σύζυγό της.

2ο επεισόδιο : The Latin Touch
Ο Simon βοηθάει μια νεαρή Αμερικανίδα που χρεώνεται υπερβολικά από έναν οδηγό ταξί στη Ρώμη - και εμπλέκεται σε μια υπόθεση απαγωγής, με δραματικές εξελίξεις.

3ο επεισόδιο : The careful Terrorist
Ένας φίλος δημοσιογράφος του Σάιμον δολοφονείται βάναυσα από ένα διεφθαρμένο αφεντικό του συνδικάτου και ο Άγιος αποφασίζει να τον φέρει στη δικαιοσύνη.

4ο επεισόδιο : The covetours headsman
Ο Simon συναντά μια νεαρή γυναίκα σε ένα αεροπλάνο - και μπαίνει σε ένα δράμα που προέρχεται από το θάνατο του αδελφού της γυναίκας και σε μια αναδρομή στον ηρωισμό του κατά την αντίσταση στον καιρό του πολέμου.
Κατηγορίες
Eng Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει