Ο Άγιος (season 2) επεισόδια 6 έως 9 (Roger Moore)

250 Προβολές
Published
Υπόθεση 6ου επεισοδίου : Μάρσια
Μια όμορφη ηθοποιός του κινηματογράφου, βάζει τέλος στη ζωή της μετά την παραμόρφωση του προσώπου της και ο Σάιμον επεμβαίνει όταν η διάδοχός της απειλείται με παρόμοια μοίρα.

Υπόθεση 7ου επεισοδίου : Το έργο τέχνης
Η επίσκεψη του Σάιμον σε μια φίλη στο Παρίσι έχει ως αποτέλεσμα να εμπλακεί στη δολοφονία ενός μυστικού πράκτορα της Ο.Α.Σ. (Οργάνωση Μυστικός Στρατός) (Αλγερία).

Υπόθεση 8ου επεισοδίου : Άιρις
Η Iris Lansing είναι μια κακή ηθοποιός της οποίας τα έργα χρηματοδοτούνται από τον εγκληματία σύζυγό της Rick, ο οποίος διευθύνει ένα δίκτυο προστασίας και έχει προκαλέσει το θάνατο ενός ηλικιωμένου καταστηματάρχη που αρνήθηκε να τον πληρώσει. Ο Λάνσινγκ δέχεται μια κλήση από τον Άγιο που απειλεί να τον εκθέσει εκτός αν του πληρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, αν και ο Άγιος αρνείται οποιοδήποτε συμμέτοχή του σε αυτό. Στη συνέχεια, μια φίλη του Αγίου, μια ηθοποιός που ονομάζεται Μαρία που είναι επίσης στο έργο της Άιρις, του λέει ότι ο πατέρας της εκβιάζεται, υποτίθεται απ\' αυτόν. Είναι προφανές στον Άγιο ότι το όνομά του χρησιμοποιείται μάταια. Ενώ μισεί το Λάνσινγκ συνειδητοποιεί ότι τους βάζουν τον ένα εναντίον του άλλου και οι ύποπτοι είναι από το καστ των ηθοποιών.

Υπόθεση 9ου επεισοδίου : Ο βασιλιάς των ζητιάνων
Στη Ρώμη, ο Άγιος ανακαλύπτει ότι υπάρχει μια επικίνδυνη συμμορία που πουλάει προστασία η οποία στοχεύει τους τοπικούς ζητιάνους που πρέπει να δίνουν ένα μέρος των κερδών τους σε ένα πρόσωπο γνωστό ως \"βασιλιάς\". Μια νεαρή ηθοποιός έχει πάει μυστική ως ζητιάνα για να προσπαθήσει να βρει την ταυτότητα του \"βασιλιά\" και ο Simon ενώνεται μαζί της, προσποιούμενος τον ζητιάνο. Έχει μεταφερθεί σε έναν ξενώνα που διευθύνεται από έναν ευγενικό Αμερικανό που είναι φίλος μιας φιλάνθρωπης κοντέσας, αλλά εξαρτάται από τον Άγιο να αποκαλύψει τον λεγόμενο \"βασιλιά\".
Κατηγορίες
Eng Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει