Ο Άγιος (season 2) επεισόδια 1 έως 5 (Roger Moore)

178 Προβολές
Published
Περίληψη 1ου επεισοδίου (Ο συνοδοιπόρος)
Ο Simon αντιμετωπίζει ένα δράμα σε μια στάση λεωφορείου. Περιλαμβάνει αιφνίδιο θάνατο, σαμποτάζ και μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Υπόθεση 2ου επεισοδίου : Ο Άγιος πρωταγωνιστής
Μια ταινία πρόκειται να γυριστεί για τον Σάιμον και ο παραγωγός θέλει να παίξει τον εαυτό του.

Υπόθεση 3ου επεισοδίου : ΤΖΟΥΝΤΙΘ
Όταν μια νεαρή γυναίκα χτυπάει κάνοντας όπισθεν το αυτοκίνητό της, στου Σάιμον, αυτός βρίσκεται σε μια απρόσμενη περιπέτεια και σε μια πανούργα απόπειρα απάτης.

Περιγραφή 4ου επεισοδίου : Τερέζα
Η επίσκεψη του Simon στο Μεξικό τον βυθίζει σε μια περιπέτεια βοηθώντας μια νεαρή γυναίκα να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης του συζύγου της.

Υπόθεση 5ου επεισοδίου : Ο ασύλληπτος Ellshaw
Αφού είπε στον Άγιο ότι μόλις είδε τον σύζυγό της που είχε εξαφανιστεί μήνες νωρίτερα, δολοφονήθηκε. Ήταν κάποτε γραμματέας σε μια εύπορη μητέρα, στης οποίας το σπίτι ο Σάιμον ήταν καλεσμένος. Πολύ γρήγορα, πυροβολήθηκε, όχι όμως σοβαρά. Ο Simon ξέρει ότι αυτά τα 2 γεγονότα συνδέονται, αλλά απλά δεν ξέρει γιατί... ακόμα.

Ο Άγιος είναι ένας σύγχρονος Ρομπέν των Δασών του είδους. Κλέβει από τους πλούσιους εγκληματίες (γκάνγκστερ και τα παρόμοια) και διατηρεί τα λάφυρα για τον εαυτό του. Και συνήθως καταφέρνει να βάλει τους πλούσιους εγκληματίες πίσω από τα κάγκελα αφού έχει κλέψει τα αγαθά τους. Φυσικά, ο αρχιεπιθεωρητής Claude Eustace Teal τον θεωρεί κοινό κλέφτη, ανεξάρτητα από το ποιος κλέβει κι από ποιόν, έτσι ώστε ο Άγιος πρέπει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον πεισματικά επίμονο Επιθεωρητή Teal.
Το πνεύμα, η γοητεία και οι καλοί του τρόποι, κάνουν αυτό το έργο αρκετά εύκολο. Η σειρά εξιστορεί διάφορα κατορθώματά του.
Κατηγορίες
Eng Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει