Οικογένεια Βλαμένου (Eπεισόδια 01 & 02) Κώστας Ρηγόπουλος

19 Προβολές
Published
Σκηνοθεσία: Γιώργος Εμιρζάς
Σενάριο: Χρήστος Δοξαράς
Συγγραφέας: Δημήτρης Ψαθάς
Ηθοποιοί: Κώστας Ρηγόπουλος (Ανδρέας Βλαμμένος) , Καίτη Λαμπροπούλου (Ασπασία Βλαμμένου) , Πάνος Χατζηκουτσέλης (Ζαν Βλαμμένος) , Γιούλη Ζήκου (Βαγγελίτσα) , Σταμάτης Τζελέπης (Ντιντής) , Μιχάλης Μητρούσης (Κοκός) , Ολύνα Ξενοπούλου (Άλεξ Βλαμμένου) , Αθηνόδωρος Προύσαλης , Ντίνα Γιαννάκου , Ελπίδα Μαζαράκη , Χρήστος Κάλοου.
Ζαν Βλαμένος. Ένα κεφάλι μακρουλό. Πεπόνι. Η μύτη ελαφρά γαμψή, το μάτι του αέτειο. Μονόκλ. Το σαγόνι του γερό, τα χείλια του παχιά. Πίπα.
Άλεξ Βλαμένου. Δεν έχει τίποτα το σταθερό ούτε στην εμφάνιση ούτε και στους τρόπους της, έξω απ\' τη λόξα που κυβερνά όλες τις πράξεις της και την κάνει να μιλά, να φέρεται ή να ντύνεται κατά τη λόξα της στιγμής.
Ανδρέας Βλαμένος. Υποκλιθείτε! Υπέρτατος αρχηγός περνά, ο πάτερ φαμίλιας της οικογένειας Βλαμένου, κυρ Αντρέας Βλαμένος - για την ακρίβεια αρχιβλαμένος.
Ασπασία Βλαμένου. Τύπος διαχυτικός. Θέλει να είναι απλή και φυσική -γυναίκα τάχα τετραπέρατη που δεν τη θάμπωσαν τάχα τα λεφτά. Θέλει. Το τι είναι στην πραγματικότητα αυτό είναι άλλη ιστορία.
Τοτός Βλαμένος (Βλαμενάκι). Πέντε πιθαμές είναι όλο κι όλο. Κι είναι ικανό να φέρει απάνω-κάτω ένα σπίτι. Θηρίο: ... για το μικρό Βλαμένο η λέξη \"θηριάκι\" αποτελεί μια ωχρότατη απόδοση της πραγματικότητας.
Κατηγορίες
Greek Music
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει