Αλκυόν Πλειάδες 107: Επιστημονική απάτη, Αγωγές, Ανυπακοή των πολιτών, Διαμαρτυρίες κατά των εμβολίω

74 Προβολές
Published

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν μένει πια κρυφό, όλα είναι ανοιχτά και εκτεθειμένα, οι άνθρωποι δεν αγνοούν πλέον την κραυγαλέα φύση αυτής της συνωμοσίας εναντίον της ανθρωπότητας μιας ψεύτικης πανδημίας, γι 'αυτό η αποδοκιμασία εκφράζεται από εκατοντάδες χιλιάδες γιατρούς και ακόμη και πολιτικούς που δεν συμφωνούν καθόλου με την ανεπανόρθωτη ζημιά που προκαλείται στους ανθρώπους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι επείγον να μην σταματήσουμε να διαδηλώνουμε και να διαμαρτυρόμαστε ενάντια σε αυτήν την ιατρική τυραννία και την υγειονομική τους τρομοκρατία, να βγούμε από την απαίσια αιχμαλωσία όπου μας έβαλαν, γιατί όλα είναι μέρος μιας ευγονικής κοινωνικής μηχανικής με την ψεύτικη επιστήμη τους, και επομένως η πολιτική ανυπακοή είναι σχεδόν ηθική επιταγή.

Ωστόσο, η σκοτεινή ελίτ και οι φαρμακευτικές τους εταιρείες συνεχίζουν να ενθαρρύνουν το κοινό να εμβολιαστεί και να προσπαθούν να επιταχύνουν τους μαζικούς εμβολιασμούς, και ακόμη και πολλά εκατομμύρια άνθρωποι επιτρέπουν στον εαυτό τους να εμβολιαστούν από το φόβο ότι θα χάσουν τη δουλειά τους, ανεξάρτητα από τις δυσμενείς επιπτώσεις. Και αυτό συμβαίνει με το πειραματικό εμβόλιο της AstraZeneca που χορηγείται σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, την αστυνομία, τον στρατό ... που έχει προκαλέσει τόσες πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες που πολλοί αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο και σε πολλές χώρες έχει ακυρωθεί. Ομοίως, καταγγέλλεται ο θάνατος ανθρώπων αμέσως μετά τον εμβολιασμό, ή εκείνοι που, αφού μιλήσουν κατά των εμβολίων, πεθαίνουν ξαφνικά και περίεργα. Και τι γίνεται με την άλλη πανδημία; Δηλαδή, το πλήθος των ασθενειών που επιδεινώνονται από την έλλειψη φροντίδας, ακόμη και τις περιπτώσεις θανάτου ανθρώπων που δεν έχουν ραντεβού στο κέντρο υγείας, ακυρώνονται εγχειρήσεις και θεραπείες κ.λπ.

Για όλα αυτά, υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις και παράπονα σε όλο τον κόσμο από διαφορετικές ομάδες, επηρεαζόμενους επιχειρηματίες, άτομα, γιατρούς και επαγγελματίες, ενώσεις και ακόμη και πολιτικά κόμματα, που απαιτούν ευθύνες από τις κυβερνήσεις και τους Υπουργούς Υγείας τους, και ενώπιον των διεθνών δικαστηρίων για τις συνέπειες των καταχρηστικών μέτρων για τη διαχείριση της πανδημίας και χάρη στις διαδηλώσεις αυτών των ομάδων, όλο και περισσότερη πρόοδος σημειώνεται κατά της παραβίασης των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των πολιτών σε πολλές χώρες.

Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες

Κατηγορίες
Documentary News & Politics
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει