"Μαμά + Γιός: Το Αριστερό μου Πόδι" (2002) 13o επεισόδιο

264 Προβολές
Published
Ο Περικλής Χανιώτης (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος), ένας σαραντάρης διαζευγμένος δημοσιογράφος, μένει σε μια μονοκατοικία κάπου στου Παπάγου με την καλή μεν, πολύ κτητική δε, μητέρα του Ιουλία (Ντίνα Κώνστα) που του κάνει τη ζωή δύσκολη, χάνοντας τη μνήμη της ή υποκρινόμενη ότι τη χάνει, κανείς δεν ξέρει... Ως μάννα εξ ουρανού προβάλλει η ιδέα να την πάει, για λίγο καιρό, σε κάποιον καλό οίκο ευγηρίας, για να ξαναπροσπαθήσει με την ευκαιρία της απουσίας της, να ξανακερδίσει την πρώην γυναίκα του Χριστίνα (Φωτεινή Μπαξεβάνη). Μετά από άκαρπες συζητήσεις για το κόστος της υπόθεσης με τον πλούσιο, γαλίφη, αλλά αδιάφορο αδελφό του Μιλτιάδη (Ταξιάρχης Χάνος) το επιχειρεί και για πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει ελεύθερος! Άλλες οι βουλές όμως της Ιουλίας που, μετά από παραμονή πέντε ωρών και αφού διέλυσε το νευρικό σύστημα της προϊσταμένης του οίκου ευγηρίας, επιστρέφει θριαμβευτικά στο σπίτι της.
Παραγωγός: Νίκος Σγουράκης
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Αθανασίου
Σενάριο: Μάκης Ρευματάς , Geoffrey Atherden , Έλενα Ζορμπά (μετάφραση-προσαρμογή στα ελληνικά)
Μουσική σύνθεση: Κώστας Δημουλέας
Ηθοποιοί: Ντίνα Κώνστα (Ιουλία Χανιώτη, μητέρα Περικλή και Μιλτιάδη) , Αλέξανδρος Αντωνόπουλος (Περικλής Χανιώτης) , Ταξιάρχης Χάνος (Μιλτιάδης Χανιώτης, αδερφός Περικλή) , Γαλήνη Τσεβά (Εύα, γυναίκα Μιλτιάδη) , Φωτεινή Μπαξεβάνη (Χριστίνα, πρώην γυναίκα Περικλή)


Τα κομμένα βίντεο, λόγω δικαιωμάτων μπορείτε να τα δείτε στο κανάλι μου στο eltube.gr (https://www.eltube.gr/user.php?u=malamaris)
Εγγραφείτε και στο άλλο μου κανάλι MAK MAR 4A, για Ελληνικές ταινίες και σειρές.
Τα κομμένα βίντεο μπορείτε να τα δείτε στις πληροφορίες του ΚΑΝΑΛΙΟΥ
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει