πώς να τοποθετήσω δάπεδα Laminate εύκολα Ter Hürne StepOne ClickTec

292 Προβολές
Published
LAMINATE ΠΑΤΩΜΑΤΑ - ΔΑΠΕΔΑ-παρκέτα-προγυαλισμένα καρφωτά, συνθετικά πατώματα-linoleum-PVC-δάπεδα DECK-οικολογικά χρώματα για παιδικά δωμάτια παιχνίδια, βερνίκια μηχανές-κόλλες πατωμάτων εργαλεία τεχνοτροπίες ξύλου-τοίχων προστασία εμποτισμού ξυλείας ταπετσαρίες-σοβάδες-οικοδομικά υλικά προϊόντα-θερμοπροστασία νανοτεχνολογία Καρράς Π. και Υιοί ΑΕΕ

Είτε επιθυμείτε τόνους ψυχρούς, είτε ζωηρούς, αισθησιακούς, έντονους ή αστικούς, στο πνεύμα της πόλης: κάθε δάπεδο laminate της ter Hürne βασίζεται σε μια ξεχωριστή ιδέα. Από την τέλεια και πιστή απεικόνιση της φύσης ως την εκφραστική της ερμηνεία - Θα ανακαλύψετε οπτικές και τύπους, που σε συνδυασμό με τις αισθητές δομές των δαπέδων αποπνέουν μια γνησιότητα και καθίστανται ασύγκριτης αξίας.

Η εταιρεία Π. Καρράς & Υιοί ΑΕΕ ιδρύθηκε το 1969 από τον Παντελή Ι. Καρρά και λειτουργεί με αντικείμενο την εισαγωγή και το εμπόριο (χονδρική & λιανική).
Η Εταιρεία βρίσκεται στο 16ο χλμ. Αθηνών-Λαμίας & Ιλισίων 38-40, στον Κόμβο Ν. Κηφισιάς, σε ιδιόκτητο κτίριο που περιλαμβάνει τμήμα πωλήσεων, αποθηκευτικούς χώρους και άνετο parking.

http://www.karrassa.gr/index.php/laminate-patomata-dapeda
http://www.karrassa.gr/
Κατηγορίες
Howto & Style
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει