Ο Σατανικός Κύκλος του Χίτλερ Επ. 3 ~ Η πτώση του Ρεμ

98 Προβολές
Published
Με το κραχ του αμερικανικού χρηματιστηρίου το 1929, τα δάνεια από ΗΠΑ σταματούν. Ο Χίτλερ ήταν ο μονος που προειδοποιούσε προεκλογικά για την συγκεκριμένη πιθανότητα. Δημιουργείται έτσι μία μοναδική ευκαιρία λίγο πριν την οριστική κατάρρευση των Ναζί, που από γραφικοί, πλέον φαντάζουν ως... προφήτες, με τον Γκαίμπελς να κερδίζει τον κόσμο στους δρόμους και τον Γκαίρινγκ μέσα στη Βουλή.


Στις εκλογές του 1930 οι Ναζί πολλαπλασιάζουν τις έδρες τους.Τότε εμφανίζεται στο προσκήνιο ο ατιμασμένος από το Ναυτικό Ράινχαρντ Χάιντριχ που θα αναλάβει την κατασκοπεία εχθρών και φίλων των Ναζί.


Οι αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, τα τεράστια ποσοστά ανεργίας και τα... μαγικά κόλπα του Γκαίμπελς, εκτοξεύουν τη δημοτικότητα και την αποδοχή των Γερμανών για το πρόσωπο του Χίτλερ. Το 1933 με την καταλυτική παρέμβαση του Γκαίρινγκ, ο Χίτλερ παίρνει επιτέλους το χρίσμα του Καγκελαρίου της Γερμανίας σε κυβέρνηση συνασπισμού.


Ο Γκαίρινγκ γίνεται Υπουργός Εσωτερικών της Πρωσίας όπου μετατρέπει την εκεί αστυνομία στη γνωστή σε όλους Γκεστάπο με αρμοδιότητες πολιτικής κατασκοπείας και τρομοκρατίας προς όφελος του κόμματος των Ναζί, αλλά και δικού του.


Πλέον μόνος αντίπαλος είναι οι παντοδύναμοι Κομμουνιστές, τους οποίους ο Χίτλερ χτυπά με σφοδρότητα μετά την πυρπόληση της Βουλής. Αλλά ακόμη και τώρα, το κόμμα πρέπει να απαλλαγεί από τις έρριδες στο εσωτερικό του και να τιθασσεύσει τα ανεξέλεγκτα Τάγματα Εφόδου, για να διατηρήσει την ισχύ του. Ο αρχηγός τους, ο Ρεμ, πρέπει να βγεί από τη μέση...
Κατηγορίες
Documentary
Ετικέτες
hitler cirlce of evil, HD, EPISODE 3, THE FALL OF ROHM
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει