Ο Κατατρεγμένος (1966)

80 Προβολές
Published
Ελληνικές και Ταινιές με Ελληνικούς Υπότιτλους Δωρεάν GEORGANA https://geotainies.blogspot.com/ και PFC Tainies Online http://pfc.parifunclub.eu/
Η πλούσια Σοφία είναι ερωτευμένη με τον φτωχό Μάνο που δουλεύει στο εργοστάσιο του μακαρίτη πατέρα της και του συνεταίρου του Λάμπρου, ο οποίος τώρα είναι παντρεμένος με τη μητέρα της. Ο γιος του πατριού της, ο Λίνος, δεν βλέπει ευνοϊκά το δεσμό τους και κάνει το παν για να καταστρέψει τον Μάνο. Τον υποβιβάζει στη δουλειά, τον κατατρέχει και αναθέτει σε μπράβους να τον τρομοκρατήσουν. Τελικά καταφέρνει να τον παγιδέψει, και τον κατηγορεί για απόπειρα ληστείας του εργοστασίου. Όμως, η μητέρα του Μάνου είναι η πρώτη γυναίκα του Λάμπρου, η οποία χάθηκε στον πόλεμο, κι ο Μάνος είναι ο μικρότερος αδελφός του Λίνου. Το απίθανο αυτό γεγονός γίνεται καταλύτης στο να παραμεριστούν οι εχθρότητες, και ο Μάνος γίνεται πλέον αποδεκτός στην οικογένεια ως μέλλων σύζυγος της Σοφίας.
Έτος: 1966
Διάρκεια: 100'
Είδος: Κοινωνική
Σκηνοθεσία: Απόστολος Τεγόπουλος
Σενάριο: Νίκος Φώσκολος
Φωτογραφία: Δημήτρης Καράμπελας
Μουσική σύνθεση: Απόστολος Καλδάρας
Εταιρία παραγωγής: Κλακ Φιλμ
Ηθοποιοί: Νίκος Ξανθόπουλος , Αφροδίτη Γρηγοριάδου , Στέφανος Στρατηγός , Ελένη Ζαφειρίου , Μάνος Κατράκης , Παντελής Ζερβός , Ανέστης Βλάχος , Αθηνά Μιχαηλίδου , Γιώργος Βελέντζας , Θάνος Κανέλλης , Νικήτας Πλατής , Γιώργος Ολύμπιος , Ρένα Γαλάνη , Δημήτρης Λιάγκας , Λάμπρος Κοτσίρης , Γρηγόρης Μπιθικώτσης (τραγούδι) , Φούλη Δημητρίου (τραγούδι)
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει