Προτεινόμενα

Ο φίλος μου ο Λευτεράκης (1981) Βασίλης Τσιβιλίκας (Θέατρο της Δευτέρας)

485 Προβολές
Published
Οι playlists του καναλιού εδώ:
https://www.youtube.com/channel/UCK_B08BkAcYbPkdeZZJRj6g/playlists
Τα βίντεο του καναλιού εδώ :
https://www.youtube.com/channel/UCK_B08BkAcYbPkdeZZJRj6g/videos

Ο Θοδωράκης έχει εφεύρει έναν ανύπαρκτο φίλο, το Λευτεράκη, κάτοικο Πατρών, για να κρύβει τις γυναικοδουλειές του απ\' τη γυναίκα του, τη Φωφώ. Όταν ο Λευτεράκης παρουσιάζεται μπροστά του με σάρκα και οστά, ο Θόδωρος νομίζει ότι τρελαίνεται, ώσπου ο πλαστός Λευτεράκης του αποκαλύπτει ότι η εμφάνισή του είναι στημένο κόλπο της Φωφώς για να τον εκδικηθεί για τις απιστίες. Ο Θόδωρος, μαθαίνοντας ότι πρόκειται να γίνει πατέρας, αποτρέπει τη Φωφώ που θέλει να τον εγκαταλείψει και οι \"προ-Λευτεράκη\" ισορροπίες αποκαθίστανται.
Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος
Συγγραφέας: Αλέκος Σακελλάριος
Ηθοποιοί: Βασίλης Τσιβιλίκας (Θοδωράκης) , Γιώργος Κιμούλης (Μπάμπης/Λευτεράκης) , Καίτη Ιμπροχώρη (Φωφώ) , Μαίρη Κυβέλου (Ελένη) , Τούλα Σπινέλη (Κατίνα) , Τούλα Αγαπητού (υπάλληλος γουναράδικου) , Τίνα Βρεττού (Ισμήνη) , Ντάνος Λυγίζος (Θανάσης) , Κωνσταντίνος Τζούμας (γιατρός)
Θεατρική παράσταση στα πλαίσια της τηλεοπτικής σειράς \"Το θέατρο της Δευτέρας (1976)\". Η παράσταση επαναπροβλήθηκε τηλεοπτικά την Δευτέρα 1 Μαρτίου 1982 από το \"Θέατρο Της Δευτέρας\". Προβλήθηκε σε επανάληψη την Τρίτη 2 Ιουνίου 1998 (στις 23.30) και το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2001 (στις 15.40) στα πλαίσια της τηλεοπτικής σειράς \"Θεατρικές αναμνήσεις\" (αν και η συγκεκριμένη εκπομπή προβλήθηκε με τον τίτλο \"Το θέατρο στην ΕΤ-1\". Στις 7 Νοεμβρίου 2010 προβλήθηκε ως ανεξάρτητη θεατρική παράσταση, λόγω της επετείου γέννησης του Αλέκου Σακελλάριου (97 χρόνια). Προβλήθηκε και πάλι από την τηλεοπτική σειρά \"Το θέατρο στην ΕΡΤ\" το Σάββατο 26 Μαΐου 2012.
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει