Προτεινόμενα

Πως να Κλέψετε τους Κληρονόμους σας (2007) ΘΕΑΤΡΟ (Βασίλης Τσιβιλίκας)

329 Προβολές
Published
Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσιβιλίκας
Συγγραφέας: Alan Ayckbourn , Will Evans , Arthur Valentine
Σενάριο: Βασίλης Τσιβιλίκας (μετάφραση κειμένου)
Ηθοποιοί: Βασίλης Τσιβιλίκας , Άριελ Κωνσταντινίδη , Οδυσσέας Σταμούλης , Κοσμάς Ζαχάρωφ , Ζωζώ Ζάρπα , Τρύφων Καρατζάς , Χρήστος Λιακόπουλος , Ντάνος Λυγίζος , Θεώνη Σκαλέρη , Αγάθη Κάλτσα.
Σχόλια/Πλοκή: Το έργο είναι μια φάρσα, που παρακολουθεί την προσπάθεια ενός σπάταλου ζευγαριού που ζει πνιγμένο στα χρέη να ξελασπώσει, κρατώντας όλο το ποσό μιας απρόσμενης κληρονομιάς, χωρίς να δώσει τίποτα στους δανειστές του. Απίθανες μεταμφιέσεις, μπλεξίματα και ανατροπές πάνε χέρι-χέρι με σωματικά και λεκτικά γκαγκς, κυρίως από τον πρωταγωνιστή. Πολύ καλές στιγμές γέλιου με τις ξαφνικές εισόδους του πρωταγωνιστή. Πρώτα ο Τσιβιλίκας να κρέμεται μπαρουτοκαπνισμένος από το ταβάνι, μετά πάλι ο Τσιβιλίκας να εισβάλει με σομπρέρο ως Μεξικάνος ξάδερφος και να τραγουδάει Baila morena, στη συνέχεια να εμφανίζεται ντυμένος με περικοκλάδες, επειδή έχασε τα ρούχα του στο ποτάμι, και ακόμη πιο μετά ντυμένος μοναχός που έχει κοιλιά από την πολλή νηστεία.
Μαγνητοσκοπημένη παράσταση που ανέβηκε στο θέατρο "Περοκέ" την σεζόν 2006-2007. Η παράσταση επαναπροβλήθηκε τηλεοπτικά στις 15 Αυγούστου 2008.
Πρόκειται για μετάφραση του θεατρικού έργου "Tons Of Money".
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει